2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟پزشکی بخونم یا به همین وضع راضی باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ميدونم ، برام دعا كنين من با چندين مشاور صحبت كردم واقعا زندگيم تلخ و تباهه لااقل اگر قبول شم شا ...

چرا سر افکنده ای عزیزم؟

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
اره ميدونم ، برام دعا كنين من با چندين مشاور صحبت كردم واقعا زندگيم تلخ و تباهه لااقل اگر قبول شم شا ...

منم برای کنکور پزشکی میخوونم. با شوهرم باهم میخوونیم

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
محبوبه جان براکنکور پزشکی میخونی؟ 

اره ولي دو تا كنكور ثبت نام كردم هم كارشناسي كه براي پزشكيه و هم ارشد براي رشته ي جنين شناسي . اينجا خيلي قبول شدن سخته . بچه هايي كه تو پر قو بدون هيچ دغدغه اي فقط براي قبولي ميخونن كجا مني كه هرروز يواشكي بايد درس بخونم و غذا درست كنم و بعدشم هي مشكل درست كنن برام كجا

ميلي خوبه شوهر پايه ، مرفق باشين 

خیلی ناراحت شدم که اذیتت میکنن و جلوی پیشرفتتو میگیرن. واقعا پزشکی حق آدمی مثل توه. توروخدا خوب بخوون قبول شو. هرطور شده درستو بخوون.

خیلی ناراحت شدم که اذیتت میکنن و جلوی پیشرفتتو میگیرن. واقعا پزشکی حق آدمی مثل توه. توروخدا خوب بخوو ...

مرسي گلم ، لطف دارين ، من كتاباي پزشكي من جمله بيوشيمي اناتومي گري بافت و ويروس و همه چيو خوندم امسال و به كتاباي دبيرستان اكتفا نكردم فقط دعا كنين تهران قبول شم و بزاررن بخونم

مرسي گلم ، لطف دارين ، من كتاباي پزشكي من جمله بيوشيمي اناتومي گري بافت و ويروس و همه چيو خوندم امسا ...

کتابای دبیرستانو بخوون خوب‌آناتومی گری به چه دردت میخوره تو کنکور؟؟؟

اخه رفرنساي ارشدمم هست ، بايد باهم ببرمش جلو

ینی هم برای ارشد میخوونی هم پزشکی هرکدومش که شد؟؟؟

اررررره بيشتر براي پزشكي ميخونم ولي ارشدم بشه با سر ميرم 

رو یکیش‌تمرکز کن. وگرنه از جفتشم میمونی. کنکور چیز ساده ای نیس