2777
2789
عنوان

تروخدااا کمکککک

156 بازدید | 13 پست

من خریت کردم وارد یه ربات چت ناشناس شدم دیشب یارو کلی چیز داد مامانم گیر داد ببینم . من الکی گفتم کانال بوده نروخدااااااا کمک چکارکنم 

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان داره میبینه؟ مگه گوشیت دستت نیست؟ چی ب چیه نفهمیدم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

آروم باش الان خب مگه تموم نشد؟

مامانم میگه شخصی بوده و اینا...خیلیم بهم اعتماد داره......من اصلا با یارو کاری نداشتم اشتباه کردم تو اون ربات اکانت وصل کرم نمیتونم الان حذفش کنم

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید