2777
2789

بله یکم سفته ولی خوشمزست

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مخالف شکارشونی؟بعضی جاها پرورشش میدن

چون گناه دارن.جاشون تو طبیعته

نه شکار

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

من خوردم ولی حالت دارویی بوده برام ب شدت بدمزه بود ولی شاید پختش خوب باشه خوش مزه باشه من کبک رو با ...

خودتون پخته بودین؟ چجوری پخته شده بود که میگید بد مزه شده بود؟

خودتون پخته بودین؟ چجوری پخته شده بود که میگید بد مزه شده بود؟

مامانم پخت  گفتم دیگه چند بار گوشت و استخون رو چرخ کرده بوده بعد ریخته بوده تو قابلمه حسابی جوشیده بود از صافی رد کرد من آبشو خوردم

چطوری پخته بودیدش؟طعمش با گوشت مرغ خیلی فرق داره؟

مثل مرغ پختم نه خیلی فرق نداره

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️