2777
2789
میخواستم بدونم حتی اگه خوش خیم هم باشه باید ید درمانی بشه؟یا فقط تو بدخیم هست و اینکه تو قرنطینه اکت ...

ن اگه توی یه خونه باشه و تو اطاق باشه هم فکر نکنم مشکلی باشه 

و اگه خوش خیم هم باشه بازم نیاز هست ب ید درمانی چون بالاخره تیروئید رو در میارن شاید دوز ید کمتر باشه

بیشتر از شوهرم میپرسم پاسخ درست تری میدم 

انشاءالله که هنیشه سالم باشین هم خودتون هم اطرافیاتون

بدخیمسلام به روی ماهتآنقدر راحته

مامانمه چندتا توده بود 

چون شنیدم از ۱۰ تا عمل ۷ تا رو میفرستن ید درمانی

واقعیت چون فشار خون داره دلش میگیره اینکه چند روز قرنطینه بمونه نگرانم میکنه که راحته تحملش؟ 

تو بیمارستان هم میذارن بمونه چند روز؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمه چندتا توده بود چون شنیدم از ۱۰ تا عمل ۷ تا رو میفرستن ید درمانیواقعیت چون فشار خون داره دلش ...

میاد خونه اونم به سلامتی

قششششنگ چند تا سریال حسابی براش می‌دارید کنار 

کل روز هم تلفنی حرف میزنید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من والا پیشش نبودم حالا تا شوهرم رو ببینم ازش دقیق می پرسم و میام برات تایپ‌میکنم مراحلش رو

سلام گلم خوبی؟

خواستم بگم خداروشکر پاتولوژی مامانم رو دادن و خوش خیم بود و نیاز به ید درمانی نشد

ممنونم گلم از لطفت همچنین شمام سلامت باشید❤️

سلام عزیزم چندروز طول کشید که جواب پاتولوژی بیاد؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
سلام عزیزم چندروز طول کشید که جواب پاتولوژی بیاد؟

سلام گلم بستگی به تعداد بیماران یه بیمارستان داره واسه یکی از مریض های دکتر که بیمارستان دیگه عمل شده بود ۱۰ روزه اومد واسه مامانم ۳ هفته

سلام گلم بستگی به تعداد بیماران یه بیمارستان داره واسه یکی از مریض های دکتر که بیمارستان دیگه عمل شد ...

مرسی عزیزم ان شاالله همیشه سلامت باشن

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
سلام گلم خوبی؟خواستم بگم خداروشکر پاتولوژی مامانم رو دادن و خوش خیم بود و نیاز به ید درمانی نشد

سلام گلم 

عزیزم خداروشکر ازینکه جواب پاتولوژی مامانتون خوش خیم بود 

میشه بپرسم تو سونوگرافی به چی مشکوک شدن که فرستادنش برا نمونه برداری؟؟ تو سونوش چی نوشته بود ؟ ندول داشتن؟

اخه منم دیروز fna شدم و فرستادن پاتولوژی... جوابش تقریبا ۱۰ روز دیگه میاد ... خیلی نگرانم