2777
2789

دو تا از عمه هام خیلی مرتبن وسیله های انچنانی ندارن ها اما اون چیزهایی رو که دارن خیلی خوب استفاده میکنن خونشون انگار کسی زندگی نمیکنه دختر عمم هم همینطوره وای وای زن عموم انقدر ات و اشغال داره که نگو از ظرف پنیر و ماست بگیر تا جورابهای پاره دل نمیکنه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسرم بشدت شلخته نخودم مرتبولی مرتب ترین وتمیز ترین زن فکر میکنم مامانم باشه اینقد خونه ش تم ...

خدا به مادرت سلامتی بده نذار انقدر کار کنه که دستتش اذیت بشه بهش بگو یه پتو شور بخره 

انشالله تنش سلامت باشه

مامانم شلختس اون بار اومدم همه ظرف و ظروف هزار رنگشو جمع کردم گفتم برا خونه شهرستان ببر یه سریارو گذاشتم بندازه دور هر بار میایم یه تیکه جدید میبینم حتی ازونا که گفتم دور بنداز برگردونده. خودم خونم همیشه تمیزه ولی خب خیلی وقتا مرتب نیست یعنی اسباب بازی بچم وسط خونس یا پتو هامون رو تخت تا شده نیست

میشه بیشتر از کاراش بگیمثلا من خودم خیلی به اتوی لباس اهمیت میدم همیشه همسرم باید کل لباساش اتو شده ...

خب برای هرکاری برنامه ریزی داره مثلا جمعه ها شیشه پاک میکنه یکشنبه ها ملحفه میشوره و....هر وعده بعد غذا خوردنم کل کابینتها و اجاق گاز و...دستمال میکشه در مورد سر و لباسشم خیلی حساسه کم میخره ولی گرون و جنس خوب همیشه لباس خواب میپوشه البته درمورد خونه زندگیش شوهرشم همکاری میکنه من شوهرم چون اون تربیتش کرده خیلی منظمه ولی دوتا بچه دارم از اینور من تمیز میکنم اونا از اونور ریخت و پاش دروغ چرا خواهر به خودم رفتن خخخخ

خدا به مادرت سلامتی بده نذار انقدر کار کنه که دستتش اذیت بشه بهش بگو یه پتو شور بخره انشالله تنش سلا ...

قربونت عزیزم.پتو شور تازه خریده چه فایده دستاشو نابود کرده.هر روز توالت رو صبح با جرمگیر میشوره تا آخر شب هی چند بار میره میشوره وقتی میریم خونه ش بعدش همه پتو هارو میشوره🤣🤣🤣

خب برای هرکاری برنامه ریزی داره مثلا جمعه ها شیشه پاک میکنه یکشنبه ها ملحفه میشوره و....هر وعده بعد ...

منم همیشه همسرم ازم گلایه داره که کاش مادرت یکم بهت نظم یاد میداد مامانم منظمه اما هیچ وقت به من سخت نگرفت میگفت تو فقط درس بخون

اشپزی ام  چون سنم کم بود و نمیخواستم جلوی خانواده ی شوهرم کم بیارم از اول نگفتم هیچی بلد نیستم و کم کم سعی کردم بهترین ها رو درست کنم شکر خدا از اون لحاظ استعداد داشتم فکر کنم به عمه هام کشیدم از این لحاظ🥴

قربونت عزیزم.پتو شور تازه خریده چه فایده دستاشو نابود کرده.هر روز توالت رو صبح با جرمگیر میشوره تا آ ...

اخی عزیزم الهی تنش سالم و سلامت باشه خدا بهشون سلامتی بده

من منظمم ولی خب مادرشوهرم خیلی خاصه زبانزد فامیله به گرد پاشم نمیرسم من

ماشالله به شما ام باورت میشه ارزومه یه روز از ته دلم بگم من منظمم کلا خانوادمم مخصوصا خواهرم خیلی مسخرم میکنه میگه آرزو باید از این خونه ای که داره بره تا خونش روی نظم ببینه یا همسرم میگه امیدوارم تو خونه ی بعدی منظم باشی

بعد یه دلیلم داره من هیچ کاری بلد نبودم موقع ازدواجم اما یهی میکردم منظم باشم همسرم هی خورده میگرفت و میگفت نه ببین تو هر چقدر کمدت مرتب باشه عین کمد خواهرام نمیشه بعد اون دیگه دست و دلم بخدا به خونه و زندگیم نمیره

البته بگم همیشه از لحاظ پوشش و اتوی لباس خودمو و بچه هام و همسرم بهتر از خواهراش بودیم از بیرون ببینی فکر میکنی اوکیم اما درونی داغونم😅