2777
2789

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

دوستم مرتب ترین شیک ترین باکلاس ترین آدم که میشناسم خالم شلخته ترین آدمی که میشناسم بازار شام هست خو ...

میشه ویژگی دوستت‌رو‌بگی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی روبیکا کانال خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مند ...

من عاشق خیاطی ام دو تا دوره ام از اینستا خریدم اما چون بچه هام کوچیکن اصلا نمیتونم قیچی و پارچه بیارم و شروع کنم انشالله منتظرم کمی بزرگ تر بشن

انشالله موفق باشید 

اولا خانواده همسر جای نیش باز بیان ی خورده بهت کمک کنن حرفش که میشه عروس وظیفشه کمک کنه به خانواده شوهر ولی برعکسش پیش بیادمیشه قهرخدا

من زن داداش و مادرشوهرم فوق العاده شلختن ولی به من چه

خونه خودشونه هیچ وقتم به روشون نمیارم 

ولش کن اهمیت نده زندگی تو بکن

‏در‌ من خری به گل نشسته.

خودم مرتبم حتی داخل کشوویخچالم تزین میکنم ومرتب میزارم

شلخته هم ندیدم چون هرجامیرم ازقبل خبرمیدم مراب میکنن خب دیگه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
من عاشق خیاطی ام دو تا دوره ام از اینستا خریدم اما چون بچه هام کوچیکن اصلا نمیتونم قیچی و پارچه بیار ...

قربونت عزیزم خدا حفطشون کنه

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

میشه ویژگی دوستت‌رو‌بگی

خوش اخلاق تحصیل کرده پولدار متین لحن صحبت کردن آروم و منطقی برای هر سوالی جواب بجا داره خوشتیپ و به روز 

مغز اقتصادی خوب همیشه شسته رفته و آماده و تمیز 

در همه چیز هنرمنده آدم لذت می‌بره از هم نشینی باهاش 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

قربونت عزیزم.پتو شور تازه خریده چه فایده دستاشو نابود کرده.هر روز توالت رو صبح با جرمگیر میشوره تا آ ...

عزیزم یه سوال پتوشورواقعاخوبه یعنی تمیزمیکنه خشک هم میکنه یان

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

یه دخترخانومی چند روز پیش تاپیک زده بود ک ماد ش ب خونه زندگی اهمیت نمیده جوری ک اشپزخونه پر ظرف و قتبلمه قرمه سبزی سه هفتس رو کابینت مونده .با دیدن این ب خودم امیدوار شدم 😂. خودم شلختم ولی این شلختگی مختص خونه خودم جایی باشم خونه کسی اعصابم نمیکشه و سریع جمع و جور میکنم 

اولا خانواده همسر جای نیش باز بیان ی خورده بهت کمک کنن حرفش که میشه عروس وظیفشه کمک کنه به خانواده ش ...

عزیزم اینا حتی وقتی جشن تولد مال بچه هامم میگیرم کمک نمیکنن البته به جز یکی از خواهرای همسرم که همیشه از بقیه بهتر بوده و واقعا جای خواهر بزرگترم میدونم 

اما بقیه فقط اومدن و خوردن و رفتن و بلد هستن 

اینم بگم قبل از هر مهمونی از خرید مرغ و گوشت و میوه و سبزیجات با منه تا تمیزی و ....