سلام دوستان عزیز بعد از کلی ماجرا خواهرم عقد کرد بعد خانواده داماد ما رو دعوت کردن پاگشا و همه خانواده خلاصه اینا صبح عقد کردن شب ما رفتیم خونه دامادمون بعد نشستیم کلاً خواهرای داماد فامیلاشون همشون با لباس مجلسی کوتاه ذیرایی میکردن ولی ما همگی مانتو شلوار پوشیده بودیم خانواده داماد کلاً خیلی راحت بودند من و همسرم کلاً با همدیگه متفاوتیم یعنی خانواده من به روزتر از همسرمه خانواده همسرم تقریباً آدمای مذهبی هستند شوهر منم به شدت آدم گیریه ولی این داماد جدیدمون دیگه همشون مختلط بودن یعنی ما تا رفتیم رسیدیم بساط مشروب و آوردن تعارف کردن خلاصه داداشای منم خوردن ولی شوهرم نخورد بعد شوهر خواهرای آبجیمم خوردن همگی مست عد برقا رو خاموش کردن همگی رفتن وسط داشتن میرقصیدن بعد خواهرمم که میشه عروس اون خونواده هی بهم میگفت بیاین شمام برقصین همه وسط بودن زن و مرد همه مست کرده بودن بعد من گفتم آبجی من نمیتونم شوهر من اجازه نمیده همه مست بودن بعد دیدم آبجیم خیلی ناراحت شد ه شوهرم گفتم پاشو مام با خواهر برادرام یه خورده برقصیم همه گوشی به دست فیلم داشتم میگرفتن شوهرم اینو دید عصبانی شد گفت چرا باید برادرای دوماد از زن من عکس بگیرن ت چه حقی دارن از زن من عکس میگیرن فیلم میگیرن اونا از همه میگرفتن من حجابم کامل بود ولی شوهرم اومدیم خونه یک دعوایی راه انداخت که بیا و بگو نه عکس تو افتاد تو گوشی همه واقعاً من چیکار کنم....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
خدایی خواهرت موقعیتتو میدونه چرا باید اصرار میکرد نباید به حرفش گوش میدادی
اصرار نمیکرد ولی خب دیدم که خیلی ناراحته همش داشت زل میزد به من عد میگفت بیا وسط منم یه جوری از زیرش در میرفتم ولی خب به هر حال خواهشم دیگه انتظار داره
واقعا چ حقی اخه که مثل هم نیستن .. من نمی تونم که مراسم خواهرم شرکت نکنم من همش پیش خودش بودم
قبل از رفتن شوهرت رو توجیه می کردی
بین شما و خانواده داماد جدید تفاوت های زیادی هست
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave