2777
2789
عنوان

هدیه روز مادر و سوغاتی به مادرشوهر و عکس العمل اش

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 27 پست
نمیدونم میخوان چیو ثابت کنن ارزش خودشونو ؟یا بی ارزشی طرف رو؟منم این موردا رو زیاد دیدم

فکر میکنن ارزش منو آوردن پایین درصورتی که من به مستش گفتن دیکه رو من هیج حسابی نکنید نه تو نه خانوادت و آین آخرین هدیه اش بود . دیگه هیچی براش نمیبرم و این آدم ارزش خودشو برای من آورد پایین

به نظر من نمیشه چیزی گفت...

چون کل شخصیت یه نفر رو باید در نظر بگیری برای قضاوت یک رفتارش...

اگه کلا آدم خوب  و بی آزاریه سخت نگیر..

چیز مهمی نیست...

شاید فک کرده اینجوری بهتره

که بزاره اونجا بمونه 

مهم نیست اصلا تو کار خودتو انجام دادی یه وظیفه ای بود ک از گردنت بر داشته شد...

دیگه بقیه ش مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینارو میگیدا من یه جوری میشم من توی،سایت فهمیدم جلو طرف باز میکنن کادو رو ما میذاشتیم طرف بره ب ...

بابای من هنوزم این اخلاق رو داره

هرچی میگم عروسات شاید ناراحت بشن میگه نه

یکی وضعش خوبه هدیه اش گرونه یکی جوراب خریده باشه نبودین باز میکنم تا کسی خجالت نکشه

الهم عجل لولیک الفرج
فکر میکنن ارزش منو آوردن پایین درصورتی که من به مستش گفتن دیکه رو من هیج حسابی نکنید نه تو نه خانواد ...

اگه باز نمیکرد هم حداقل تشکر میکرد و برشون میداشت حق داری آدم ناراحت میشه

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
بابای من هنوزم این اخلاق رو دارههرچی میگم عروسات شاید ناراحت بشن میگه نهیکی وضعش خوبه هدیه اش گرونه ...

در رفتار پدر شما هیچ ایرادی وجود نداره عزیزم . بلکه پر از فکر و ملاحظه است . 

اینکه هدیه منو اصلا دست نزد.  سوغاتی مامانم رو بعد چندین روز زنگ نزد تشکر کنه بی احترامی به من و خانوادمه

بعضی ها خیال میکنند اگه الان باز کنند بقیه فکر میکنند چقدر منتظر کادو بوده یا چقدر ندیده هست

اخه سوغاتی مامانم هم زنگ نزد تشکر کنه! 

بخشی که مربوط به من بود رو شاید بتونم چشم پوشی کنم اما بخشی که مربوط به خانوادم بود هرگز

در رفتار پدر شما هیچ ایرادی وجود نداره عزیزم . بلکه پر از فکر و ملاحظه است . اینکه هدیه منو اصلا دست ...

لطف داری عزیزم

حرف شماهم درسته، کارشون اصلا خوب نبوده.

ولی منم میترسم زنداداشام ناراحت بشن

البته پدرم تشکر می‌کنه با روی باز هدیه رو میگیره می‌زاره کنار میگه سر فرصت نگاهشون میکنم

چون وضع برادرام خیلی باهم فرق می‌کنه

می‌دونه کادو ها زمین تا آسمان فرق دارن نمی‌خواد اونی که نداره خجالت بکشه ، اما من همیشه نگرانم زنداداشام برداشت بد کنن.

الهم عجل لولیک الفرج

چقدر کارش زشت بوده دوروز هدیه همونجا باشه دست نزنه عجب آدمیه..من جات باشم از این به بعد کوفت هم بهش نمیدم راستشو بگم برای مادر شوهرم دوسال روز مادر هدیه خریدم استفاده نکرد اصلا. منم از اون به بعد هیچی نخریدم واسش☺️با هر کی مثل خودش

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚