2777
2789
عنوان

دیگه مریض شدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دركتون ميكنم.بچه داري واقعا سخته.دختر منم پنج سالشه پسرم هم سه ماه و نيم.پسرم شبا خيلي بيدار ميشه.بيدار شدناش فقط براي شير نيست.بيشتر وقتا كه بيدار ميشه دلش پيچ ميخوره و ميخواد دستشويي شماره دو كنه

وای عزیزم پس پاشو یچیزی بخور همون صبح زود که پامیشی باید یه لیوان شیر یا دوغ یا ابمیوه بخوری که جون ...

اصلا توان اینکه از جام بلند شم رو ندارم فقط یه سانرویچ کوچولو پنیر و گردوخوردم ولی شدبدا ضعفدارم ک فکر کنم از کم استراحت کردنمه

این حرفهای کلیشه ای را بریز دور، اصلا نباید همیشه یه جور باشه، مردها هم باید کمک کنند، مگه یه زن چقد ...

واقعا درسته من بعد زایمان پسرم اینطور شدم الان ۵ ماهش تموم شده تا الان بهتر بودم ولی چندروزه ک دیگه نمیتونم ،شاید یه هفته ای ب خودم استراحت دادم

پسر منم ۵ماهشه ،دخترم ۵سالست منم واقعا سختمه

امروز شوهرم میگفت واقعا درک میکنم که خسته میشی منم بهش گفتم اینطوری میگه انرژی میگیرم

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰
اصلا توان اینکه از جام بلند شم رو ندارم فقط یه سانرویچ کوچولو پنیر و گردوخوردم ولی شدبدا ضعفدارم ک ف ...

عزیزم اگه چیزی نخوری بچت بیشتر مک میزنه چون سیر نمیشه

بعدم از الان عادتش بده که کم شیر بخوره یه هفته اول سخته ولی راحت میشی

چون یکم که بزرگتر بشه رمقت می‌کشه بیرون سفت تر شیر میخوره دیگه