2777
2789
عنوان

دیگه مریض شدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه با دوتا بچه سعی مو میکنم تا قبل اینکه شوهرم بیاد تموم کارهای خونه تموم باشه

اشتباه میکنید عزیزم.به نظر من بزاروقتی اومدانجام بده تاببینه چقدرزحمت میکشی

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
من ک میگم تا شب بلن نشو برا ناهارتونم زنگ بزن از بیرون غذا بیارن یا نهایت ی تخم مرغ نیم رو کن ظرفاشم ...

ولی خب بخوام نخوام هم باید همین کارو بکنم چون واقعا از سردرد و ضعف دارم میمیرم

پسرم هم یکسره چسبیده شیر میخوره

شوهرم ناهار میاد خونه

خو بهتر زنگ بزن بگو حال ندارم یا خودت بیا ناهار درست کن یا ی چی سر راه بخر بیا 

کار کردن مدام و همیشگی اصن خوب نیس  ی وختا همه چی باید بهم بریزه تا کارامون ب چش این مرد جماعت بیاد حضورمون حس شه

خو بهتر زنگ بزن بگو حال ندارم یا خودت بیا ناهار درست کن یا ی چی سر راه بخر بیا  کار کردن مدام ...

اره واقعا الان هم حالم خوب نیست هم احساس بدی دارمم.فکر میکنم کارام عادی شدن و واسه هیچ کس مهم نیست ک من توی خونه چه کارهایی میکنم

چرا فکر میکنید، غذا باید همیشه آماده باشه و خونه تمیز باشه؟ مگه استخداممون کردن؟

من هروقت حال ندارم غذا درست نمیکنم، یا از بیرون میخریم یا تخم مرغی، حاضری چیزی میخوریم، خونه هم همینطور، آدم آهنی که نیستیم

عب نداره انشالله دو سه ساله بعد بچه ها بزرگ شن راحت ميشيم 🤗

اونها ک بزرگ میشن ولی از خودمون فکر نکنم چیزی بمونه

واقعا بعضی وقتها فکر میکنم دخترم الان با بچگی خودم فرق میکنه،اصلا بچه های حالا بچه نیستن انداره ادم بزرگ کار   دارن

من همیشه با دوتا بچه سعی مو میکنم تا قبل اینکه شوهرم بیاد تموم کارهای خونه تموم باشه

منم یه پسر نه ماهه دارم با یه دختر شش ساله شب تا صبح خواب ندارم همش باید پسرمو شیر بدم بعدم ساعت هفت و نیم باید دخترمو حاضر کنم بره مهد دیشب چون زیاد از خواب پاشدم واسه شیر به شوهرم گفتم مرخصی بگیره من یکم بخوابم

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰