2777
2789
عنوان

دیگه مریض شدم....

408 بازدید | 50 پست

چندوقت پیش تاپیک زدم ک کمگ ندارم توی خونه و دوتا بچه هم دارم توانم کم شده خیلی...

استراحتم هم خیلی کم دارم،پسرم شبها خیلی برای شیر بیدار میشه

امروز صبح با هزار و یک سختی پاشدم وسایل دخترمو حاضر کردم رفته مهد.بعدش دیگه نتونستم از جام بلند شم

ساعت ۱۱ شده هنوز نه خونم مرتب کردم نه ناهاردارم هیچی هیچی....هیچکاری نکردم یعنی نمیتونم بلند شم ک بخوام کاری بکنم

حق داری عزیزم.. منم فقط یه بچه دارم اما واقعا کم میارم. صبحم با سردرد بیدار شدم. استراحتم اونجور ک میخام نیست....

صبح تا شبم همش کارای خونه...

واقعا آدم خسته میشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه 

فدای سرت ک خونه بهم ریخته و ناهار نداری 

فدای سرت ک بلن نشدی 

ما خانوما خیلی وختا خودمون ب خودمون ظلم میکنیم 

والا از ی ماشین هم مدام کار بکشی ی روز کم میاره 

ماها ک دیگه بعد زایمان و شیر دهی دیگه رمقی برامون نمونده 

حاضرم قسم بخورم اگه عاقایون بارداری و زایمان داشتن تا اخر عمر اونو پتک میکردن میکوبیدن سر خانوما

یه غسل صبر بکنید دوستای گل 

و ذکر لاحول ولا قوه زیاد بگید با خودتون تو خوته بخدا حالتون بهتر میشه 

من خودم این کارا رو میکنم 

من یه دونه پسر دارم ولی خو انرژی ادمو بهر حال میگیرن مهصوصا وقتی دیر میره دستشویی کلافم میکنه 

عزیزم فعلانمیخوادخونه روتمیزکنی.یه غذای پختنی بزار برای نهارتون.هرچندیکبارهم یه کارگربگیربرای تمیزکاری خونتون.یامیتونی زنگ بزنی ازبیرون برات غذابیارن.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...

من ی روزایی ک دخترم نق نقو میشه از خود صب تا غروب ک همسرم بیاد تو خونه ی چوب کبریت جا ب جا نمیکنم عصری ک همسرم اومد بچه رو میدم بش کارمو میکنم اینجوری اونم میبینه هر روز میاد تو خونه ای ک همه چی سر جاشه بریز بپاش نیس ربات نیومده کارا رو کنه من کردم 😆😆😆😆😆

کار از این حرفها گذشته،سردرد شدید دارم و ضعف... اصلا توان ندارم از جام بلند شم

من ک میگم تا شب بلن نشو برا ناهارتونم زنگ بزن از بیرون غذا بیارن یا نهایت ی تخم مرغ نیم رو کن ظرفاشم بذا بمونه تا شب 

من ی روزایی ک دخترم نق نقو میشه از خود صب تا غروب ک همسرم بیاد تو خونه ی چوب کبریت جا ب جا نمیکنم عص ...

من همیشه با دوتا بچه سعی مو میکنم تا قبل اینکه شوهرم بیاد تموم کارهای خونه تموم باشه