2777
2789

خانما لطفا راهنماییم کنین امشب حتما باید برم خونه پدرم بمونم کسی خونه خودم نیست هوا به شدت سرده اگه بخاری رو خاموش کنم تا فردا خونه یخ میزنه باید حتما روشن بزارم برم از طرفیم فشار گار کم و زیاد میشه یه بارم پیش اومد ک گاز قطع و وصل شد اگر شب رفتم و گاز قطع و وصل شد باعث نشت گاز از بخاری میشه یا نه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا مهمون دارم اگه خاموش کنم خونه یخ میزنه تا فردا 🤦‍♀️مجبورم امشب برم

مگ آلاسکاس  صب میای بخاریو بزن تا دند اخر هیترم روشن کن گرم میشه 

خطرناکه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

سرد میشه سخت هست ولی چاره ندارین چون بخاری تون هم میگین مشکل داره حتی جالت شمعک هم خطرناک  کلا باید گازتون ببندید اینجور مواقع ها که نیستین چون ارزش نداره اصلا خدای نکرده اتفاقی بیفته 

مگ آلاسکاس صب میای بخاریو بزن تا دند اخر هیترم روشن کن گرم میشه خطرناکه

همین 3روز پیش بخاریو 2روز خاموش کردم رفتم و برگشتم یک روز کامل طول کشید تا دمای خونه نرمال شد و خونه گرم شو