2777
2789
۱۸بابا هنوز بچم ب نظر خودم عید ازمایش خونه

منم ۱۸ سالمه😂

۹ ماه پیش نامزد کردم (تازه شدم ۱۸)😂

عزیزمممم همه ما بچه ایم بیخیال شوهرم بچسب😂😂

با هر کـے خوب ساختیم ' باختیـــم' 🍃✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم چه برای عقد و عروسی چه واسه نامزدی دونفری رفتیماینجوری بهتره سریعتر میشه

درسته،ولی واسه بعضیا هنوز جا نیفتاده عروس هم نظر داره😂😂

خودشون میگیرن میارن

درسته،ولی واسه بعضیا هنوز جا نیفتاده عروس هم نظر داره😂😂خودشون میگیرن میارن

برا اونا اکثرا خود خانواده هزینشو میده 

اونایی ک عروس دامادی میرن داماد تنها هزینه میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

درسته،ولی واسه بعضیا هنوز جا نیفتاده عروس هم نظر داره😂😂خودشون میگیرن میارن

اره 

اصن میدونی خیلی گیج شدم نمیدونم درسمو بخونم فکر مراسم نامزدی و ازمایش خون اینارو بکنم اصن نمیدونم عید چی میشه چیکار باید بکنم بعد این مسئله خاستگاری اینا قراره همو برا بار اول ببینیم (فامیلیم) نمیدونم چی بپوشم چقد ارایش کنم کلا خلاصه که گیج شدم

وای خودت ک دیگه میدونی رسم و رسوماتشون چیه 😂😂😂بله برون اصن نداریم همرو میگن عقد و عروسی تموم شه ب ...

عزیزم بله برون داریم همه فامیل و جمع میکنن چه دور چه نزدیک میان خونه عروس🤣😂

یعنی واسه اینه که مهریه رو تعیین کنن ولی پیرامون از قبل تعیین کردن و به توافق رسیدن😂😂

وای من اینقدر خندم گرفت بله برون مثل بقیه بزن و برقص نیست واسه ما فقط حرف میزنن نهایتش کل میکشن🤣🤣

برا اونا اکثرا خود خانواده هزینشو میده اونایی ک عروس دامادی میرن داماد تنها هزینه میده

والا ما چه با خانواده بود چه بی خانواده داماد می‌داده😂

عزیزم بله برون داریم همه فامیل و جمع میکنن چه دور چه نزدیک میان خونه عروس🤣😂یعنی واسه اینه که مهریه ...

بد شانس فقط خودمم

اونا جنوبن من اینجا قم نشستم خونه هامون اینهمه فاصله داره فامیلاهم همه اونجان 😂😂😂

اره اصن میدونی خیلی گیج شدم نمیدونم درسمو بخونم فکر مراسم نامزدی و ازمایش خون اینارو بکنم اصن نمیدون ...

وای حال روز منم اینجوری بود،،،،،

خیلی استرسی بودم،ببین به چپتم نگیر،عادی باش😂

منم دارم درس میخونم هی چقدر شبیه منی👀

کنار میای کم کم