2777
2789
عنوان

مرد باید غیرتی باشه😂😂

479 بازدید | 45 پست

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه غیرتی به معنی شکاک و لجباز و آدم گیر نیست

نه بابا این فان بود .عکسش نیومده 😂😂

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

قبول دارم

ولی از اون تعصبیا نه

ما فرهنگ شهرمون کلا جوریه ک همه چادرین

دیروز تو ارایشگاه یکیو دیدم ی لباس دامن دار تا وسط ساق پا تنش بود

نه شلواری نه چیزی

مامانشم نشسته بود با افتخار میگفت دامادم خیلی روشن فکره

از نظر من این بی حیایی تمام بود😐🤝🏻

اخه سردشونم نمیشه تو این هوا؟

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نه بابا اعصاب خورد کن میشه

این قرار بود فان باشه 

عکسش نیومد 

قبول دارمولی از اون تعصبیا نهما فرهنگ شهرمون کلا جوریه ک همه چادریندیروز تو ارایشگاه یکیو دیدم ی لبا ...

نمیدونم والله 

ما که با دوتا شلوار و چهارتا جوراب یخ میزنیم 

بستگی داره چی غیرت رو معنا کرده باشین 

به نظر من مردی غیرت داره که مسئولیت پذیره و انقدر امنه برای ناموس خودش که هر چیشد بهش بگی بدون اینکه ازش بترسی که نکنه دعوام کنه 

مردی ِیرتی اونیه که اگر دید ناموس مرد رو دارن اذیت میکنن بره کمک اونیه که اگه دید یکی بار سنگین داره کمکش کنه و ...

بستگی داره غیرت رو چی معنا کرده باشید

سایت خرابه با تاخیر میاد

طنز بود مثلا خراب شد تاپیک😂😂😤

بستگی داره چی غیرت رو معنا کرده باشین به نظر من مردی غیرت داره که مسئولیت پذیره و انقدر امنه برای نا ...

درسته گلم .

منم میخواستم یه عکس طنز بذارم عکس نیومد 😤😂😂

تاپیک فلسفی شد😂😂

شانس منه😂😂😂

قبول دارمولی از اون تعصبیا نهما فرهنگ شهرمون کلا جوریه ک همه چادریندیروز تو ارایشگاه یکیو دیدم ی لبا ...

روشنفکری نیس واقعا 

یه سری نقاط بدن جنس..ی هستن 

یسری از خانما واقعا نمیدونم چطوری روشون میشه با نیمته بیان بیرون من خجالت میکشیدم به خانمه نگاه کنم حتی کل سینه هاش زده بود بیرون 

اینا واقعا آزادی نیس اینا یه معنای دیگه داره ...