2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره برم خونه ام

657 بازدید | 58 پست

من باشوهرم دعوام شده بود الان آشتی کردم شوهرم بهم پیام داده که بیا خونه ولی مامانم میگه یه چند روز دیگه وایستا دل خودم میخواد برم خونه مون نمی‌خوام مامانم ازم ناراحت بشه لطفا راهنماییم کنید 

وقتی ازدواج کردی دیگه مستقلی

لازم نیست اجازه بگیری

به شوهرت بگو بیاد دنبالت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سر خونه و زندگیت 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

قهر کردی حداقل برا خودت ارزش بزار بگو بیا مامانم رو ببین و با رضایتش برم گردون 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

از این به بعد هم یه قهر ساده رو به خونه دیگران نکشون

تو خونه خودتون قهر کنید و به هیچ کس هیچ چی نگید

زن و شوهر زود آشتی میکنن ولی دخالت دیگران تمومی نداره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم منم قهرم سه ماهه خونه بابام البته بحث ما جدی بود و حتی کاربه دادگاهم کشید الان شوهرم میگه درست شدم و برگرد ولی خانوادم اجازه نمیدن و میگن اینهمه اومدی قهر بعد برگشتی چه شد؟ مگه درست شد؟ خیلی دودلم نمیدونم چکار کنم بهش اعتماد کنم و خانوادع رو راضی یا نه ولی بعداینهمه دعوا و ناراحتی دلم نمیخواد خودم برم دوسدارم برام ارزش قائل باشه و بیاد جلو درست باخانوادم صحبت کنه حالا باراول شاید ناراحت بودن و جواب ندادن اخه برامن اومد خونه بابام کسی جز مامانم نبود کتکم زد ولی مطمئنم بار بعد دلشون نرم میشه و جواب میده ولی متاسفانه همسرم بااینهمه اذیت حاضر نیس و میگه خودت راضیشون کن

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔