2777
2789
عنوان

خدایاشکرت نی نیم بدنیااومد

| مشاهده متن کامل بحث + 6690 بازدید | 272 پست
فداتشم انشائ الله قسمت همه منتظرا

من جای خصوصی میرم راهشم دوره اصلا جواب درست درمونی بهم نمیدن فقط میگن باید شوهرت بیاد هزینه ویزیت بدی جواب بدیم گیج شدم بخدا

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات حفظش کنه

زنده باشی عزیزم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من جای خصوصی میرم راهشم دوره اصلا جواب درست درمونی بهم نمیدن فقط میگن باید شوهرت بیاد هزینه ویزیت بد ...

من خدایی تو بیمارستان آرش از لحاظ رسیدگی ب ای وی اف خیییییلی راضی بودم و اولین بار نتیجه گرفتم تا ۱۰هفتگی زیر نظر خانوم حسینی و اشرف معینی بودم عااااالی بود اما بعد اون انتقال دادن طبقه بالا ک متخصص انتخاب کنم راضی نبودم اصن رسیدگی نمیکنن طبقه بالا بنظرم برو اینجا کار ای وی اف انجام دادی پروندتو ببر شهر خودتون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دختر یا پسررر؟ مبارکههه اسمش چیه؟؟

فدات دختر لیا

تروخدا منم دعا کن 

تاره مادر شدی برای زندگی منم دعا کن عزیزم 

خدا بچتو حفظ کن موفقیتاشو ببینی ب حق فاطمه زهرا 

ب سلامتی و تندرستی مبارک ❤

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

من خدایی تو بیمارستان آرش از لحاظ رسیدگی ب ای وی اف خیییییلی راضی بودم و اولین بار نتیجه گرفتم تا ۱۰ ...

باید همینکار کنم بازم ممنونم ❤️

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

تروخدا منم دعا کن تاره مادر شدی برای زندگی منم دعا کن عزیزم خدا بچتو حفظ کن موفقیتاشو ببینی ب حق فاط ...

عزیزدلی انشائ اللخ بحق محمد و ال محمد زندگیتون پراز ارامش و برکت باشه

بختش بلند

عزیزدلی

عزیزدلی انشائ اللخ بحق محمد و ال محمد زندگیتون پراز ارامش و برکت باشه

انشالله

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

عزیزدلی

سلامممم خوبییی 

خیلی وقت بود کاربریت و پیدا نمی‌کردم 

الان پیدات کردم دختر کوچولوت کی بدنیا اومد 

یادمه تو یه تاپیک درباره سزارین اختیاری صحبت میکردم توام تعریف کردی فلان مبلغ و دادی نامه سز گرفتی گوشواره دخترت و هم خریدی گذاشتی خونه براش 

منم سز شدم بهمن ماه سز اختیاری رفتم 

الان دختر کوچولو ۴ماهشه

💗
سلامممم خوبییی خیلی وقت بود کاربریت و پیدا نمی‌کردم الان پیدات کردم دختر کوچولوت کی بدنیا اومد یادمه ...

سلام گلم ممنون خداروشکر انشائ الله قدمشون خیر باشه مبارکه عزیزم.

نی نی من الان ۵ماهشه.بله درسته سزارین اختیاری بودم