2777
2789
عنوان

خدایاشکرت نی نیم بدنیااومد

| مشاهده متن کامل بحث + 6899 بازدید | 272 پست
سلام تبریک قدم نورسیده مبارک باشد

سلام ممنون گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین ویزیتت کی بود

اولیش پنجم دی ماه بود 

آزمایشاتم کامل بود فقط عکس رنگی نداشتم نوشت و آزمایش اسپرم همسرم رو قبول نکرد گفت بابد همینجا انجام بدی اونم نوشت و همون برگه ی مشاوره با ارولوژ هم داد گفت ماه بعد پریود شدی بیا 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
اولیش پنجم دی ماه بود آزمایشاتم کامل بود فقط عکس رنگی نداشتم نوشت و آزمایش اسپرم همسرم رو قبول نکرد ...

خب پس تازه اول راهی حداقل سه ماه رو درنظر بگیر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مبارکت باشه عزیزم ..❤️

ممنون گلم تشکر

خب پس تازه اول راهی حداقل سه ماه رو درنظر بگیر

اره مشکلی ندارم انشالله نتیجه خوب باشه فقط

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
اره مشکلی ندارم انشالله نتیجه خوب باشه فقط

انشائ الله دکتر ب من میگفت فقط درمان کافی نیس مهمترین موضوع کنترل استرس.

استرس قاتل بچه دارشدن

انشائ الله دکتر ب من میگفت فقط درمان کافی نیس مهمترین موضوع کنترل استرس.استرس قاتل بچه دارشدن

درسته عزیزم  من استرس ندارم خداروشکر 

سلام عزیزم خوبی؟ خدا نینیتو حفظ کنه برات یه سوال داشتم شما بعد اینکه باردار شدی تا چند وقت تحت نظر مرکزی بودی که ای وی اف کردی؟ بعدش دکترتو عوض کردی یا نه؟ بعد اینکه تا چند وقت آمپول و شیاف پروژسترون و قرص استرادیول استفاده کردی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

سلام عزیزم خوبی؟ خدا نینیتو حفظ کنه برات یه سوال داشتم شما بعد اینکه باردار شدی تا چند وقت تحت نظر م ...

سلام گلم ممنون.

تا۱۸هفته همونجامیرفتم اما چون دولتی بود زیاد رسیدگی خوبی نداشتن منم پروندمو اوردم زیر نظر خانوم دکتر زینب صمدی ک خودشم بچمو بدنیااورد.

امپول انوکساپارین تا۱۵هفته زدم بعدش تا۳۶هفته اسپرین خوردم.

شیاف پروژسترونم تا۱۲هفتگی بود دیگه ادامه ندادم.

استرادولم ازاول ب من نداده بودن

سلام گلم ممنون.تا۱۸هفته همونجامیرفتم اما چون دولتی بود زیاد رسیدگی خوبی نداشتن منم پروندمو اوردم زیر ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی

فداتشم انشائ الله قسمت همه منتظرا