2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید

157 بازدید | 12 پست

من  هرماه 5روز جلو میندازم و زود پریود میشم.مثلا اون ماه 25شدم این ماه به حساب همون 5روز باید 21میشدم.23هم بیبی گذاشتم منفی بود.از اون روز چقدر زعفرون خوردم فقط یه کم زیر دلم درد میگیره.چکارکنم.یه راهی بگین من پریود بشم😢😢😢😢😢😢

تحرک داشته باش ورزش جنبشی بکن و برقص پریود میشی

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف دوفاستون خوبه؟؟؟توخونه دارم.آمپولشو راحت میدن بهمون؟؟؟؟؟

عزیز من سرخود کاری نکن شاید باردار باشی یا شاید مشکلی داشته باشی که این دارو بدترش کنه. من قرصش استفاده کردم.که اینجوری مصرف میشه که 10 روز میخوری بعد قطش میکنی پریود میشی

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
عزیز من سرخود کاری نکن شاید باردار باشی یا شاید مشکلی داشته باشی که این دارو بدترش کنه. من قرصش استف ...

امروز خیلی دل دردم.کمرمم درد میکنه.من به هرحال سقطش میکنم اگه باردار باشم.دیشب کلی پسرم روشکمم بالا و پایین پریده

حالا خدا بکنه یا نکنه شای حامله بودی   بنده خدا از خداتم باشه ماها تو سر میزنیم که حامله باشیم

بخدا شرایطشو ندارم.شوهرم سر بچه داری وسواس داره اذیتم میکنه.خسته شدم.مو سفید کردم تا این یکی بزرگ شد.😢😢😢😢😢😢دعا کنین نباشم