2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تولديه سالگي دخترم  شب يلداس 

ازهفته ي پيش همه جاي خونه رودارم مرتب ميكنم درحدبرق زدن .

ذرت وتخمه وميوه خشك توكيسه هاي فريزري به شكل پروانه بسته بندي قراره كنم 

شاموشب قبلش درست كنم كه اون روز كلي كاردارم 

ژله دورنگ قرمزوسبزتواستكان كوچيك به نشونه هندونه !

چاي البالو وگل محمدي دم ميكنم تواستكاناي قديمي كوچيكا قديمياخيلي دوسشون دارن

سه دست لباس دخترموگلدوزي ميكنم هرشب يه ساعت وقت ميزارم 

پشمك بارنگ مختلف توبه سيني بااسمارتيز وشكلات تزيين ميكنم 

لبوي پخته به شكل قلب وستاره وماه توسيخ چوبياميزنم تويه گلدون شيشه اي كه توگلدون پراجيل وايناس

كيك وتزيينشم باخودمه 

بازم بگم ؟😀😀😀

منم هرسال خونه ی مامانم یا مادرشوهرم هستیم ولی امسال هیجا نمیریم خونه ایم سه نفره... میخوام خونه رو ...

منم دوس داشتم امسال همه رو خونه خودم دعوت کنم اخه 2تایی حوصلمون سر میره

خونه مامانمم تکراری شده

❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤

هندونه روشكل سبدميبرم نصفش ميوه مثل انارسيب به هرچي تويخجال داشته باشم به شكل مرتب ميچينم داخلش .

توبادكنكاعروسك كوچيك ميزارم دورشوتوربزرگ ميزنم بچه هاذوق ميكنن 

بنظرم اون عزيزايي كه وقت دارن براخودشون اقاشون وفرزندشون بلوزساده بگيرن روش كاركنن يلدا ٩٦ياشكل انار كلي ايده هس كه هم بانمدهم پارچه هم سوزن دوزي ميشه انجام داد بيرون اماده ش هس ولي من خودم دوس دارم برااين چيزازحمت بكشم عزيزام بپوشن خودش خاطره س

فال حافظ وكمي قران يادمون نره ايشالابه همتون خوشبگذره

من تولديه سالگي دخترم  شب يلداس  ازهفته ي پيش همه جاي خونه رودارم مرتب ميكنم درحدبرق ...

ای جان مبارک باشه کدبانو😍

اره اره بازم بگو چه چیزایی بلدیا😉😉

هندونه روشكل سبدميبرم نصفش ميوه مثل انارسيب به هرچي تويخجال داشته باشم به شكل مرتب ميچينم داخلش . ت ...

منم خیلی دوس دارم از این کارا ولی هی میترسم وقت نکنم همه رو درست کنم یا قشنگ نشه😳

قشنگ نشدقايمشون كن خخ.

وقت كه اينطوري كه من تويه دفتربرنامه ريزي كردم دفتررياست جمهوري هم برنامه نداره من مينويسم كارامو يه جورايي مجبورميكنه انجام بدي ☺️☺️☺️

لاك شكل هندونه برابچه هاميشه زد روجوراب ساده پسرونه يادخترونه ميشه شكل هندونه بانمدزد ياانار 🌸🌸براعكس يادگاري وقتي كه بزرگ ميشن واقعاخاطره خوبيه 

من يلداازعيدنوروزم برام مهمتره براش ذوق دارم دعاكنين برسونم كارامو 🌺🌺🌺