2777
2789
عنوان

🍉🍉یلدا 🍉🍉96

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 24 پست

ويس عزيز دلم گرفت نميتونين درارتباط باشين ازهمينجاهاكه تصويرهموميبينن واينا.سفره بچين شده كوچيك ايشونم بدونه ببينه خوشحال ميشه يه خانوم درهمه شرايط خونه روبايدزنده وگرم نگه داره دلت نگيره عزيزم ايشالاانقدروزاي خوب هس كه اين چيزانميتونه انرژي مونوكم كنه 

❤️❤️❤️

قشنگ نشدقايمشون كن خخ. وقت كه اينطوري كه من تويه دفتربرنامه ريزي كردم دفتررياست جمهوري هم برنامه ند ...

خخخ اره امتحان میکنم امیدوارم که خوب شه😊

الهی عزیزم ان شاالله که به همه کارات میرسی و حسابی بهت خوش میگذره

❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خیلی دوری؟کسی تو شهرتون نیست بری پیشش؟ تنهایی که بده

عاره ۵ساعت راهه اینجافامیل نداریم پارسالم تنهابودم یادمه تلوزیونم هیچی نداشت اونقدرحوصلم سررفت 

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
عاره ۵ساعت راهه اینجافامیل نداریم پارسالم تنهابودم یادمه تلوزیونم هیچی نداشت اونقدرحوصلم سررفت 

وای خیلی ناراحت شدم عزیزدلم

به خانواده بگو بیان پیشت اگه امکانش هست یا تو برو

کاش شوهرت شیفتشو جا ب جا میکرد  

وای خیلی ناراحت شدم عزیزدلم به خانواده بگو بیان پیشت اگه امکانش هست یا تو برو کاش شوهرت شیفتشو جا ...

خونوادم نمیتونن بیان تازه بودن منم تنهابایه بچه چهارماهه هم سختمه برم هم بدون شوهرم نمیتونم خیلی وابستشم عب نداره عوضش شماخوش بگزرونین ماروهم دعا کنید😘

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
خونوادم نمیتونن بیان تازه بودن منم تنهابایه بچه چهارماهه هم سختمه برم هم بدون شوهرم نمیتونم خیلی واب ...

عزیزم ان شاالله تو خوشی های دیگه کنار هم باشین  

خونوادم نمیتونن بیان تازه بودن منم تنهابایه بچه چهارماهه هم سختمه برم هم بدون شوهرم نمیتونم خیلی واب ...

یه شب قبل یا یه شب بعدش یلدا بگیرید. یلدا هم یه شب مثل بقیه شباس دیگه 

خدایا تنها امیدم تو هستی،کمکم کن