2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش به نامزدم میگه ک

153 بازدید | 10 پست

بعضی جاها شالم میره عقب اینا هم خیلی از اونایی هستن ک گیر میدن ک باید حجاب داشت

منم گاهی وقتا شالم میره عقب 

و این مادرشوهرم همش به نامزدم میکه ک بگو شالشو بکشه جلو منم متنفرم از این کارش ک میره ب نامزدم شکایتمو میکنه 

منم یه آدم بی سیاست نمیدونم چی بگم و چی کار کنم 

بنظرتون اگه مادرشوهرم به روی خودم از این حرفا بزنه من چ واکنشی نشون بدم چی بگم چیکار کنم چجور جوابی بدم ک بی احترامی هم نشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو مادر من رو اینطوری پسندیده و خودش مشکلی نداره 

در اصل نامزدت باید یبار محکم جواب بده ک اون تکرار نکنه 

به نامزدتم بگو من همین طوری ام تصمیم بگیر میپذیری یا نه 

شاید فردا مجبورت کنن چادرم سرت کنی

خوب شما میدونستی این خانواده تفکرشون با شما فرق داره چرا باهاشون وصلت کردین تازه همه وقتی شالشون سر بخوره متوجه میشن حالا اگه شما نمیخوای رعایت کنی باید با همسرت در میون بذاری نکه بگی متوجه نشدم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بالا ازت پرسیدن گفتی روز اول میدونستم حساسن رو حجاب پس چون میدونستی حق شکایت نداری عزیزم خودت قبول ...

من سوالم یه چیز دیگه اس مریضین دیگه من چی میپرسم شماها چی جواب میدین اخه😂

من میگم ابنجور مواقع چ جوابی بدم بعد شماها چیا ک نمیگین 

خوب شما میدونستی این خانواده تفکرشون با شما فرق داره چرا باهاشون وصلت کردین تازه همه وقتی شالشون سر ...

من سوالم اینه اینجور مواقع چ جوابی بدم 

اینش ب خورم مربوطه ک قبول کردم یا نکردم سما جواب سوالو بده حاشیه چرا میری 

من سوالم اینه اینجور مواقع چ جوابی بدم اینش ب خورم مربوطه ک قبول کردم یا نکردم سما جواب سوالو بده حا ...

حاشیه در واقع جواب سوالت هست شما نه میتونی تفکر همسرت رو عوض کنی نه خانوادش رو از اول پذیرفتی خب باید رعایت کنی مگر اینکه تفکر همسرت با خانوادش فرق داشته باشه تا بحثی بینتون پیش نیاد

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
من سوالم یه چیز دیگه اس مریضین دیگه من چی میپرسم شماها چی جواب میدین اخه😂من میگم ابنجور مواقع چ جوا ...

دخترم عصبانیت نداره که... من چون تجربشو دارم من اعتقاداتم با خانواده همسر قبلیم فرق میکرداونا به شدت مذهبی و پوشیده و من معمولی مثل شما از اول میدونستم و قبول کردم ولی همیشه دعوا و درگیری و اهانت و....بینمون بود جوان بودم و بی تجربه و گرنه کوتاه میومدم و اینقدر تنش به وجود نمیاوردم