2777
2789
عنوان

چیکار کنم داییم دست از سرم برداره

1629 بازدید | 34 پست

من مدتیه اومدم شهرستان به خونوادمم گفتم که به کسی نگن من اینجام

الان داییم فهمیده دیگه هی ول نمیکنه هی زنگ میزنه سری قبل اینقد جوابشو ندادم زنگ زده بود مادرم که فلانی جوابمو نمیده تا مجبور شدم جواب بدم کلی غذا و خرت پرت اورده بود هرچی میگفتم لازم ندارم ولی چه فایده

الان هم باز همیطور از صبی کلی زنگ زده با شماره خودش ناشناس ولی من گفتم دیگه اینبار اصلا جواب نمیدم

اونام خونشون اینجا نیست هفته ای یبار میان خونه شهرستانشون سر میزنن

خب جریان منو داییم اینه که ایشون یدونه بچه داره که دختر داییم یکی دو سال از من کوچیکتره

داییم کارمند شرکت نفته دخترشم شاغله

بعد فامیل مادری خیال میکنن من میخام دختر داییمو بگیرم

داییمو زن داییم که هی ول نمیکنن یعنی قبلنا هم میومدن خونمون من از خونه میزدم بیرون یا حتی سعی میکردم باهاشون روبه رو نشم

گفتم شاید یطوری بفهمن که دارن اشتباه میکنن از این خبرا نیست

دختر داییم قیافش خوبه خوشگله بالا۱۸۰ قدشه از هر لحاظ عالیه ولی من خوشم ازش نمیاد هم بازی بچگیم بوده هیچ حسی بهش ندارم

ولی میدونم اون اینطور نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خاله کوچیکم زنگ میزنه که فلانی چرا زن نمیگیره😐

یا میگه فلانی(دختر داییم) کیو کی خاستگارشن کیو کیو رد کرده نمیدونم درامدش عالیه فلان قدر دارمدشه

به مادرم گفتم اگه خاله زنگ زد زحمت بکش بهش بگو دیگه از این حرفا پیش ما نزنه

خلاصه گرفتاری شدیم از دست این داییمون

میدونمم نود درصدش هم تقصیر زن داییمه اون به داییم میگه اینطور کنه

الان نمیدونم چطور دیگه باید بهشون بفهمونم که بیخیال من بشید بخدا من حوصله خودمم ندارم چه برسه این بحثا هزار تا گرفتاری ریخته سرم دوس ندارم افکارم بهم بریزه

اینهمه اعتماد به نفس از کجا میاد 

دیگه وقتی مثل برادر من پیر شدی و مجرد موندی میفهمی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️