2821
2789
عنوان

چیکار کنم داییم دست از سرم برداره

2162 بازدید | 34 پست

من مدتیه اومدم شهرستان به خونوادمم گفتم که به کسی نگن من اینجام

الان داییم فهمیده دیگه هی ول نمیکنه هی زنگ میزنه سری قبل اینقد جوابشو ندادم زنگ زده بود مادرم که فلانی جوابمو نمیده تا مجبور شدم جواب بدم کلی غذا و خرت پرت اورده بود هرچی میگفتم لازم ندارم ولی چه فایده

الان هم باز همیطور از صبی کلی زنگ زده با شماره خودش ناشناس ولی من گفتم دیگه اینبار اصلا جواب نمیدم

اونام خونشون اینجا نیست هفته ای یبار میان خونه شهرستانشون سر میزنن

۱=۲ ۲

خب جریان منو داییم اینه که ایشون یدونه بچه داره که دختر داییم یکی دو سال از من کوچیکتره

داییم کارمند شرکت نفته دخترشم شاغله

بعد فامیل مادری خیال میکنن من میخام دختر داییمو بگیرم

داییمو زن داییم که هی ول نمیکنن یعنی قبلنا هم میومدن خونمون من از خونه میزدم بیرون یا حتی سعی میکردم باهاشون روبه رو نشم

گفتم شاید یطوری بفهمن که دارن اشتباه میکنن از این خبرا نیست

دختر داییم قیافش خوبه خوشگله بالا۱۸۰ قدشه از هر لحاظ عالیه ولی من خوشم ازش نمیاد هم بازی بچگیم بوده هیچ حسی بهش ندارم

ولی میدونم اون اینطور نیست

۱=۲ ۲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یا خاله کوچیکم زنگ میزنه که فلانی چرا زن نمیگیره😐

یا میگه فلانی(دختر داییم) کیو کی خاستگارشن کیو کیو رد کرده نمیدونم درامدش عالیه فلان قدر دارمدشه

به مادرم گفتم اگه خاله زنگ زد زحمت بکش بهش بگو دیگه از این حرفا پیش ما نزنه

۱=۲ ۲

خلاصه گرفتاری شدیم از دست این داییمون

میدونمم نود درصدش هم تقصیر زن داییمه اون به داییم میگه اینطور کنه

الان نمیدونم چطور دیگه باید بهشون بفهمونم که بیخیال من بشید بخدا من حوصله خودمم ندارم چه برسه این بحثا هزار تا گرفتاری ریخته سرم دوس ندارم افکارم بهم بریزه

۱=۲ ۲

اینهمه اعتماد به نفس از کجا میاد 

دیگه وقتی مثل برادر من پیر شدی و مجرد موندی میفهمی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

2825
2823
2791
2779
2792