2821
2789
عنوان

چیکار کنم داییم دست از سرم برداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 34 پست
خب داییت فکر می کنه تو حیفی نمی‌خواد از دستت بدهولی نمی‌دونه دختر خودش حیفه😂یه جوری حالیشون کن آیند ...

بخدا ارزو قلبیمه که اینو بفهمن و ینفر که صد برابر از من بهتره دامادشون بشه

۱=۲ ۲

منم همچین بحثایی با مادرم دارم مخصوصا وقتی که از طایفه خودش برام خواستگار بیاد ...رد کردن طرف کاری ن ...

تو این مورد اگه اختیار کامل با خودته شما دخترا راحتین

ولی این بحث من پیچیدس

از اونطرف چیزی بگم مطمعنم زن داییم ابرومو میبره😐😂

۱=۲ ۲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب تو هم موقع زن گرفتنت نیست تازه دانشجویی و احتمالا زیر ۲۵ اگه تجربه داشتی تار موی دخترداییتو ب غری ...

اصلاا اندازه سر سوزن اینطور که شما میگید نیست

بعد اینا از زمان بچگیم همچین برنامه ای داشتن کامل میشد فهمید

۱=۲ ۲

تو این مورد اگه اختیار کامل با خودته شما دخترا راحتینولی این بحث من پیچیدساز اونطرف چیزی بگم مطمعنم ...

اتفاقا مادرم خیلی پیگیره ولی من شلوغ کاری می کنم میگم میخوای منو بدبخت کنی اگه یه نفر توی این دنیا باشه اونم اون آقا باشه من باهاش ازدواج نمی کنم البته که خونواده من فقط با دعوا کوتاه میان بهتون پیشنهاد نمی کنم مثل من درگیر بشید با خونواده تون

اتفاقا مادرم خیلی پیگیره ولی من شلوغ کاری می کنم میگم میخوای منو بدبخت کنی اگه یه نفر توی این دنیا ب ...

ازدواج زوریو خانواده بخان تحت فشار بزارنت اره خعلی سخته میفهمم

نه من اصلا اینطور نیستم شاید بحثی پیش بیاد که یخورده ناراحت بشن ولی نشده که بخام بحث خعلی بدی کنم که دلشون بشکنه

من با این قدو هیکل همین الانم پدرم بهم اخم کنه دنبال سوراخ موش میگردم خخ

این درخواست هایم که میشه اول بخاطر خانوادس دوم خودم اخر سر شاید مدرک و اینچیزا باشه پس هرچی دارمو هستم بخاطر اوناس

تشکر بابت وقتی که گذاشتی

۱=۲ ۲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز