2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم باردارم

199 بازدید | 11 پست

سلام به همه 

من ۱۱روزه پریودم عقب افتاده و حالت تهوع و سنگینی بدن و بی میلی به غذا و خستگی هم دارم گفتم حتما باردارم ولی امروز بیبی زدم منفی بود چیکار کنم ب نظرتون 

اگه سیکلت بیشتر از ۴۰ روز شده برو آز بده جوابشو ببر دکتر دارو بده پریود شی

یعنی احتمالش هست باردار نباشم ؟چجوری مطمئن بشم ک هست یا ن آزمایش خون نشون میده یا ن الان ؟یا باید صبر کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر بیبی تستت منفی بود، بهتره یکی دو روز صبر کنی و دوباره تست دیگه ای انجام بدی بعضی اوقات سطح هورمون‌های بارداری هنوز کافی نیست تا توسط تست‌های خانگی شناسایی بشن.

تست خون: تست خون برای بارداری دقیق‌تر از تست‌های ادراریه و می‌تواند بارداری را در مراحل اولیه شناسایی کنده

دلایلی  دیگه که باعث تاخیر پریودت میشه ایناس عزیزم همیشه بارداری نیس 

استرس: استرس می‌تواند تأثیر زیادی بر چرخه قاعدگی داشته باشه. مراقبت از خودت و کاهش استرس می‌تونه کمکت کنه 

تغییرات در وزن: افزایش یا کاهش شدید وزن می‌تونه  چرخه قاعدگی رو مختل کنه

ورزش شدید: ورزش شدید و بی‌رویه می‌تونه باعث تأخیر در پریود بشه

مشکلات هورمونی: مشکلاتی مانند سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) می‌تونه  باعث تغییرات در چرخه قاعدگی بشه.

یعنی احتمالش هست باردار نباشم ؟چجوری مطمئن بشم ک هست یا ن آزمایش خون نشون میده یا ن الان ؟یا باید صب ...

بعد یازده روز بیبی باید نشون میداد پس یعنی نیستی دو سه روز دیگه برو آزمایش بده جوابتو ببر دکتر 

عزیزم اگر بیش از یک هفته از پریودتون گذشته

بی بی چک بزنین حتما صبح ناشتا 

اگر جوابش منفی باشه ممکنه خطا داشته باشه

اگر مثبت باشه درسته

اگر همچنان پریود نشدین برین ازمایش خون بتا بدین جوابش کمتر از یکساعت بهتون میدن

سلام میشه یگی من همین امسال سال اول فرهنگیان قبول میشم یا نه 

و اینکه کی ازدواج میکنمو طرف چجوریاس و تا حدودی اگه تونستی بگی کی هست 

کسی هست الان منو دوست داشته باشه؟ 

دعات میکنم من:)

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

سلام میشه یگی من همین امسال سال اول فرهنگیان قبول میشم یا نه و اینکه کی ازدواج میکنمو طرف چجوریاس و ...

سلام من کامل توضیح دادم ک اینا همش حسه ،حس میکنم امسال قبول نمیشی ،خانوادت بهت سخت میگیرن دقیقا نمی‌دونم چجوری ولی با مامانت راحتی اما توی ی مراسمی ک ب آش رشته ربط داره طرف یا خانوادش میبیننت

میشه برای منم  بگی؟ حست چیه ؟من این ماه پریود میشم یا نه

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀