2777
2789
ان شاءالله که این طور نباشه و اشتباه شده باشه. به بابابزرگ منم گفته بودن مشکوک به سرطانی بعد از یکی ...

ان شاءالله 🥺🥺🥺🥺 واقعااا خدا کنه جواب آزمایش منفی بشه

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله 🥺🥺🥺🥺 واقعااا خدا کنه جواب آزمایش منفی بشه

ان شاءالله

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
الهی عزیزم براش حمد خوندم انشالله هیچی نیست مطمئنم میای تاپیک میزنیو میگی چیزی نبوده🥲

ان شاءالله 🥺🥺🥺❤

نذر نمک چجوریه عزیزم

عزیزم اول حمد و قل هو الله میخونین و بعدشم آیت الکرسی 

و ۵ تا صلوات بعدش میگین برای برآوردن حاجتم نذر ۵ تا نمک میکنم ، بعدش ۵ تا صلوات میفرستین 

بعد برآورده شدن حاجت ۵ تا بسته نمک رو توی امام زاده یا حرم پخش کنین

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

عزیزم اول حمد و قل هو الله میخونین و بعدشم آیت الکرسی و ۵ تا صلوات بعدش میگین برای برآوردن حاجتم نذر ...

ممنون عزیزم 🥺❤