2777
2789
عنوان

بارداری

371 بازدید | 51 پست

سلام من سه چهار روز مونده تا پریودم از سه روز قبلم سمت راست زیر نتفم بد جوری تیر میکشه ینی امکانش هست باردار باشم هیچگونه عفونت یا کیستی هم ندارم

تیکر نی نی کوچولوی من😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانش که هست اما نه اینکه حتما دلیل بارداری باشه، منم دو ماه زیر دلم درد میکرد در صورتی که قبلا درد ...

وای کاش باردار باشم ینی ایندفعه هم نشم سکته میکنم با اینکه میگن سال اول ازدکاج عادیه ولی من عجله دارم همسرم بشدت بچه دوست داره

تیکر نی نی کوچولوی من😍

سلام بچه ها یه سوال دارم ازتون میشه کمک کنین

خدایا محتاجیم،ای مهربان ما را به حال خود رها مکن. خدا جونم ازت میخام تو سال ۹۹ ارامش داشته باشم☺ .خدا جونم ممنون که ما رو به مرادمون رسوندی😙. خدا جونم مراقب دخترم و شوهرم باش و تنهامون نذار. خدا جونم ازت میخام که به همه زن و شوهرا نی نی بدی☺ خدا جونم یه کاری کن زودتر این ویروس کرونا تو کل دنیا از بین بره و هیچ وقت بر نگرده. خدایا شکرت بابت همه چی🤗. خدایا خیلی دوست دارم 😇😘😗😙😚😍😍