2777
2789
عنوان

دل شکسته 💔🥺

350 بازدید | 27 پست

شما رو به خدا قسم برای دلشکسته من دعا کنید 

زندگیم سخت شده حالم خرابه 

چرا خدا جواب دل شکسته منو نمیده 🥺

چرا خدا جواب اشکای من نمیده دوساله دارم اشک میریزم التماسش میکنم اما جواب نمیده 😭😭

میگن مادر دعا کنه خدا جواب میده چرا حتی جواب دعاهای مادرمو نمیده 😥💔

خدا چرا نگام نکردی 😔😔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به هر کی دوس داره نگا میکنه

مگع من بندش نیستم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

سلام منم مثل شما حدود دوسال زجر می کشم.خدا کمکت کنه عزیزم

کفر بگم دلم نمیا اما خدام کمکم نکرد 

خدااا چرا نگام نکرد چرا رحمش نیومد به دلم 🥺🥺🥺

نمی دونم چه سری الان دوسال بچه مو توکلانتری اونهم دوساعت می بینم.مستخدم مدرسه هستم بامدرک لیسانس

دنیا عادلانه نیست امیدورام خودمونم ب حقمون برسیم 😥

چطوراتفاقا منم تو یه مشکلی گیر کردم درست نمیشه

الهی که حاجت روا بشی🤲🤲

برای منم دعا کن خدا برام معجزه کنه 🥺🥺

اره .من دوسال شبها گوشی دستم تا بخوابم .اخه ادم دیوونه می شه

درکت میکنم عزیزم 

بخدا من امروز بس که گریه کردم چشام ورم کردن

انشاءالله که مشکلتون حل بشه ولی همیشه اونچیزی که ما میخواهیم قرار نیست اتفاق بیافته .. ما از اسرار حکمت و مصلحت خدا بی خبریم 

در بین صفحات کتاب زندگی، همیشه جایی برای عشق هست😊