2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا دلت چی میخواد چی تو زندگیت کم داری؟؟؟؟؟

دلم میخواد قوی باشم انقدر از هر چیزی زود نترسم مثلا الان که این بیماریو دارم اصلا بهش فکر نکنم ولی متاسفانه همش دلم شور میزنه همش خودمو تو بدترین حالت فرض میکنم میر تو نت همش در موردش میخونم حالم بدتر میشه میگم من یعنی چقدر دیگه عمر میکنم میتونم بچه هامو بزرگ کنم ؟همش فکرای ترسناک 

چیکار میکنی که حالت بهتر بشه؟

فقط دخترمه که میتونه حالمو بهتر کنه و باهاش کمی سرگرم و آروم بشم. حتی حوصله شوهرم و مامان بابامم ندارم

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

استارتر دفع پروتئین چیز مهمی نیست. بعضی وقتا در اثر بیماریهای بدی مثل لوپوس هم ممکنه بوجود بیاد ولی در اون صورت احتمال بارداریت خیلی ضعیف بود. الان که باردار شدی پس معلومه دفع پروتئین کلیه ت چیز زیاد مهمی نبوده. مامان منم داشت با یکی دو تا قرص خوب شد. اصلا نگران نباش

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
فقط دخترمه که میتونه حالمو بهتر کنه و باهاش کمی سرگرم و آروم بشم. حتی حوصله شوهرم و مامان بابامم ندا ...

منم هیچی حالم خوب نمیکنه اصلا کسی درکم نمیکنه الان اتفاقا داشتم گریه میکردم شوهرم اومد دید اصلا نپرسید چته رفت خوابید حالم بدتر شد اشکام بند نمیاد 

عزیزم آزمایش کامل دادم لوپوس و اینجور چیزا نداشتم مامان شما چرا اینجوری شده بود؟

بخاطر دیابتش. کلا دفع پروتئین عوامل مختلفی میتونه داشته باشه پس بیخودی خودتو ناراحت نکن. اصلا شاید اونجایی که آزمایش دادی اشتباه کرده باشه. من پارسال واسه دخترم آزمایش تیرویید دادم آزمایشگاه نیلو که اینهمه خاک بر سر الکی معروف شده گفتن تیروییدش پرکاره. اینقدر حرص خوردم که داشتم دیوونه میشدم.بعد دکترش گفت آزمایششو تکرار کن بردم بیمارستان پارس آزمایش دادم گفتن نرماله