2777
2789
آخه چجوری آروم باشم حالم خیلی بده همش تو فکرمه 

عزیزم به چی فکرمیکنی آخه

ایشاللا یه بچه خوب و خوشگل و سالم دنیا میاری

منم فکرم مشغوله ولی باید سعی کنی قوی باشی

I am a queen because I have a cute mad king
استاتر شما چون ماهای اول هست هعی استرس به خودت وارد مردی اینجوری هستی منم چند ماه اول هعی میترسیدم ف ...

منم این نت بیچارم کرده از بس رفتم مطالبشو خوندم وسواس بیماری گرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به چی فکرمیکنی آخه ایشاللا یه بچه خوب و خوشگل و سالم دنیا میاری منم فکرم مشغوله ولی باید سعی ...

به خدا هرکاری بگی کردم نماز ذکر قرآن کتابا و کانالای جذب و مثبت اندیشی ولی نمی دونم چرا روم اثر. نداره 

به خدا هرکاری بگی کردم نماز ذکر قرآن کتابا و کانالای جذب و مثبت اندیشی ولی نمی دونم چرا روم اثر. ندا ...

هیچ کدوم ازین کارارو انجام نده اینا خودش تهییجت میکنه

ولش کن با دوستات بگو بخند کن با شوهرت شوخی کن سعی کن خودتو مشغول کنی

اصلا تو نت تحقیق نکن

دقیقا منم همینجوریم از بس رفتم تو نت خوندم وسواس بیماری گرفتم 

منم حالم خیلی ناجوره تهوع دارم ویارم تا اخر بارداریه فقط چند مدل غذا مثل برنج و سیب زمینی میتونم بخورم از خونه بیرون نمیرم 

و متاسفانه تازگیا حس میکنم با این وضع جامعه نباید دومی رو میاوردم 

نمیدونم کارم درست بوده یا غلط مرددم 

روحیمم داغونه 

در ضمن یه پسر زیر سه سالم دارم

منم حالم خیلی ناجوره تهوع دارم ویارم تا اخر بارداریه فقط چند مدل غذا مثل برنج و سیب زمینی میتونم بخو ...

منم همش فکرای ناجور دارم نگران همه چیزم منم یه دختر شش ساله دارم 

منم حالم خیلی ناجوره تهوع دارم ویارم تا اخر بارداریه فقط چند مدل غذا مثل برنج و سیب زمینی میتونم بخو ...

مهم این نیست که درست بود یا غلظ مهم اینه حالا که ابردی پاش وایسی

خودتو آزار نده

سر بارداری اولم اصلا اینجوری نبودم نمی دونم این دفعه چرا اینجوری شدم آخه 

چون شک داری که ابردن دومی درست بود یا غلط

شک گوشت آدمو میخوره

ولش کن بیخیال باش

نمی دونم به خدا دیگه کم آوردم همش به خودم میگم نهایتش چی میخواد بشه همه یه روز مبادا می میریم دیگه م ...

قربون دلت برم منم گاهی این فکرا میکنم خیلیم بده سر پسرم از این فکرا نمیکردم ولی العان چون حرف دیگرانم شنیدم دیگه یکم ترسیدم