2777
2789
عنوان

تفاوت سن نی نی اول ودوم

148 بازدید | 11 پست

به نظر شما بهنرین تفاوت سنی بین بچها چقدرباشه هم بچه ها راحتترن هم مامان وباباها ؟ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲۰
1
50%
بینایی سنج منطقه ۱۰ ۱۱ ۱۷ ۱۸

شش سال

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا من که مقه چی توی همین اولی موندم واقعا نمیدونم چجوری میتونین به نی نی دوم فکر کنین!!!من ضعیفم یا شما خیلی قوی هستین؟

به خدا پسر دو ماهم از زندگی سیرم کرده

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...
وای خدایا من که مقه چی توی همین اولی موندم واقعا نمیدونم چجوری میتونین به نی نی دوم فکر کنین!!!من ضع ...

بزار شیرین بشه زبون باز کنه بهت میگم میخوای باز یا نه😁😁😁😁 تا 1 سالگی سخته بعدش یواش یواش راحت تر میشه

خدایا !!!!!!!!!
موافقم سال اول ودوم بچه سخته .نمیدونم بعد چی میشه آدم میخواد یکی دیگه بیاره .

پسرم 15 ماهش بود  به دخترم باردار شدم ،سخت بود اما الان دیگه خوبه ،بزرگ شدن ،6ساله و2سال و10 ماهه

خدیا شکرت😙😙😙