2777
2789

از اردیبهشت دنبال خونه ایم! اوایل نوساز اما این اواخر ترجیح دادیم قید نوساز رو بزنیم! خیلی بدساختن! به معنای واقعی بساز بنداز! دو ماهه دنبال خونه کم واحد چند ساله ایم هم منطقه برامون مهمه هم نور هم اب و هوا که با یه بچه کوچیک واقعا مهمه بالاخره یه مورد پیدا شده ده ساله ۴ واحدی ط ۴ اما بزون اسانسور

داداش من خونش طبقه چهارمه آسانسورم ندارن😔

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه،خواهر من طبقه 4 هس خونه هم خیلی عالیه اما چندین ساله پدرشون دراومده،،خواهرم همش میگه من بخاطر این پله ها پیر شدم،، هر وقت میریم خونشون نفس نفس میزنیم و میریم بالا 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

من طبقه چهارمم بدون آسانسور.پدرم دراومده.با یه بچه کوچیک چهارده کیلویی و یه ساک یه روز درمیون گاهی هرروز میرم و میام پدرم درمیاد.خیلی سخته

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
خاله ام طبقه چهارم بود خیلیم از خونه شون راضی بود خییییلییییی جدیدا رفتن یه جای دیگه طبقه ۳ هستن باز ...

من خونم خوبه دو خوابه خیلی خوش ساخت.ولی دیگه پا برام نمونده.خب احتمالا خالتون بچه بغل نمیگیره هرروزم رفت و آمد نداره

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

ما طبقه ۴ یه اپارتمان هستیم . چند بار پیش اومد برقا رفته بود اسانسور قطع بود مجبور شدیم از راه پله بریم و برگردیم.من به معنای واقعی کلمه اشکم در اومد واقعا سخته. هر کی هم که همچین شرایطی داره اخر مجبور به تغییر مکان میشه 

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
خاله ام طبقه چهارم بود خیلیم از خونه شون راضی بود خییییلییییی جدیدا رفتن یه جای دیگه طبقه ۳ هستن باز ...

پشیمون میشی .من هر کی رو دور و اطرافم دیدم پشیمونه . بنده خدا ها مجبور شدن بعد ۵ سال با اینکه واقعا عاشق خونشون بودن بخاطر نداشتن اسانسور بفروشن و اسیری بکشن

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠

خونه ما نوساز بود فقط چند ماه آسانسور نداش داشتیم از پا میفتادیم. واقعا سخته ب چند سال دیگ فک کنین ک بچتون بزرگتر بشه و هی مجبور ب رفت و آمد بشین. زانو نمیمونه براتون

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏