2777
2789

کنکور زبان میخوام بدم

من اصن برنامه نمیخوام فقط زیاد از کنکور سردرنمیارم که دقیقا چیکار کنم دولتی دربیام چه کتابایی بخونم

و ظرفیت دانشگاه ها چطوره

دفترچه‌چک کردم ببینم استان فارس ظرفیت داره چیزی نفهمیدم😭😂

شما چیزی نمیدونید؟

من مشاورم فوق العادست اصلا داشتم غرق میشدم نجاتم داد...

ماهی ۱۵۰۰ میگیره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم برای کنکور زبان میخونه از کتابای شهاب اناری استفاده میکنه و مبتکران رنگ قرمز و ابی با گرامر اینیوز فک کنم و اینکه تمرکزشم گذاشته روی درسای مدرسه برای نهاییا زبان همیشه ظرفیت داره چون شرکت کنندگانش کمن

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

دوستم برای کنکور زبان میخونه از کتابای شهاب اناری استفاده میکنه و مبتکران رنگ قرمز و ابی با گرامر ای ...

عمومیاش نمیدونی چیا هستن؟تواینترنت خوندم عمومیا حذف شده

من برنامه نمیخوامسوال میخوام بپرسم هزینه میگیره؟چقدر میشه

کلا همه‌چیز انجام میده از این رو ب اون رو میشی 

برنامه . سوال راهنمایی جواب کنترل همه چی خیلی دلی معرفیش کردم چون نیاز ب معرفی ندارد خیلی هم سرش شلوغه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عمومیاش نمیدونی چیا هستن؟تواینترنت خوندم عمومیا حذف شده

برای کنکور حذف شده ولی ترازش برای کنکور زبان بالاس کتابای سلامت و بهداشت ادبیات عربی و تاریخ معاصر

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁