2777
2789

دیروز من خونه تنها بودم کنترل تلوزیون گم شده بود و من هر چی گشتم پیداش نکردم یعنی هر جایی که فکرش کنیدگشتم  تا این که شب مامانم اومد خونه و سراغ کنترل گرفت گفتم نیستش و دنبالشم خیلی گشتم پیداش نکردم اون باور نکرد تا الان فکر میکنه من از قصد برش داشتم حتی همین چند دیقه پیش،با هم دعوامون شد اون گفت کار خودته تو برداشتیش 

اینو که گفت خیلی دلم شکست و ناراحت شدم منم 

نتونستم تحمل کنم هر چی از دهنم اومد گفتم

الان اومدم با کمال ناباوری تو کشوی کمد رو لباسام 

دیدمش 😥🤕هنوزم تو شوکم نمیدونم اونجا چیکار میکرد چرا وقتی دیروز انجا رو نگاه کردم ندیدم 😥خدایا چقد من بد بختم که باید خودم تو کشو لباسی خودم پیداش کنم😥

حالا جرئت نمیکنم چیزی به بقیه مخصوصا مادرم بگم

فکر میکنه دروغ گفتم و دیگه کسی حرفم باور نمیکنه🤕 از اون بدتر دیگه هر چی تو خونه گم بشه میندازن گردن من بدبخت 😭

تو رو خدا بگید چیکار کنم چی بهش بگم که فکر بد نکنه😥😥

یه راهی جلوم بزارید دارم دیوونه میشم😭😭

عزیزم برا منم خیلی اتفاق افتاده.

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو جن ها قایم کردن واقعا هم خاستن این کار رو کنن شما رو بندازن به جون هم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

دیگه ی کنترل چیه ک مادرت میاد ب بچش حرف بار میکنه یا شما حاظرجوابی میکنی

این خانه ز پایه ویران است

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

برو بنداز یه جا که خود مامانت پیدا کنه 😁زیر کابینت اپن یا جای دیگه که مخفیه ولی میشه پیدا کرد

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بنداز زیر مبل

بعد پاشو خونه رو جارو کن مبل رو بکش بیرون

بگو وای کنترل اینجا بود اینقدر دنبالش گشتیم و رسوایی به بار آووردیم!

یه هوووووف بلند هم بکش😅

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....