2777
2789
عنوان

بیان بگین چیکار کنم

41 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.شوهر با چندسری خیانت که کرده و بعد من بخشیدمش بخاطر بچه هام و حرفهای خودش که میگه پشیمونم و جبران میکنم و از این حرفا که میگه  گول خوردم و اینکه یک تار موی تو رو به صد تا از اون هرزه ها عوض نمیکنم و خلاصه منم کمی آروم شدم و برگشتم به زندگیم

ولی اون مثل گاو هیچی نمیفهمه نه محبتی که بکنه نه هدیه ای که برام بگیره حتی روز زن برام هیچی نگرفت و فقط چند هفته پیشش تولدم بود یک کیک گرفت و یک شاخه گل رز فقط... بی پول هم نیست تو همین مدت فقط ۲۴ میلیون برای داروهای گیاهی خودش پول داده.من چکار کنم؟نه راه پیش دارم نه راه پس؟؟ عوض به شو هم نیست همون آدم خودخواه و مغروره.😭😭😭

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

صحبت کن بگو عزیزم من توقع کادو دارم و توجه حسابی 

چرا توجهتو خرج بقول خودت هر زه ها میکنی؟ من زنتم خدارو خوش میاد؟ 

دیدی درست نمیشه از کارتش واسه خودت چیزی بخر یا سفارش بده بگو اینم کادوی من از طرف تو  

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت بگی میخوام فلان چیز بخرم پول نمی‌ده ؟ بیست و چهار میلیون چه دارویی

میگم پول بریز مثل فلان دارو برا بچه بخرم ۴۰۰ میریزه مثلا میگم اینقد تو حسابم هست دقیق مبلغی میریزه که از ۴۰۰ بیشتر نشه.

حرف زدنم .قهر کردنم.قور زدنم هیچی براش فایده نداره

صحبت کن بگو عزیزم من توقع کادو دارم و توجه حسابی چرا توجهتو خرج بقول خودت هر زه ها میکنی؟ من زنتم خد ...

گفتم و ولی وعده سر خرمن میده میگه پول ندارم و از این حرفا ولی تا میگم برای خودت اینقدر دادی میگه برای بیماری شماهم پیش بیاد میدم.فقط چشم به مرگ من داره .انشالله که زودتر براش اتفال بیفته خیلی از کاراش خسته شدم

خرج کن و به خودت برس

پول نمیده . میترسم برم مغازه ای یا آرایشگاهی که کاری کنم و خرج کنم خیلی وقتا شده پول کم بوده توکارتم ،پدر یا مادرم بودن حساب کردن یا به اسم اونا از پس اندازم خرج کردم ولی پس نمیده خسیسه