2777
2789
اولشه همینه از قران حرف زدن را که همه بلدن شمرم با آیه قران روز عاشورا حرف میزد همین داعشی ها و تکفی ...

شما میدونی کاغذ چاپی قدیمی که جدول  و سوره و دعا داره به اسم کسی نیست خطر داره یانه ؟

لایک نکنید .توروخدا 
تو گفتی مام باور کردیم

من اطلاعاتی ندارم ، تایید هم نمیکنم ، چون از لحاظ روحی دچار مشکل شدم بخاطر مشکلاتم گفتم شاید بهم کمک کنه چون خودم به شدت معتقدم ترسیدم یه وقت به اعتقاداتم لطمه ای وارد نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میدونی کاغذ چاپی قدیمی که جدول و سوره و دعا داره به اسم کسی نیست خطر داره یانه ؟

نگه ندارین 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
شما میدونی کاغذ چاپی قدیمی که جدول و سوره و دعا داره به اسم کسی نیست خطر داره یانه ؟

سلام گلی خوبی..چیشده چیزی پیدا کردی؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

وای خطرناکه اصلا طرفشون  نرو اولش ازاین حرفها می‌زنن ولی در اصل با شیاطینو اجنه هستن مثلا میگن شیطان خیلی خوبه چون شیطان به غیر خدا سجده نکرد اولش آدم میگه راست میگنا ولی در اصل داره از کار شیطان که سرکشیو نافرمانی خداست تعریف می‌کنه وتشویقت می‌کنه بری به سمت شیطانو شیطان پرستی 

عرفان حلقه چیه میشه توضیح بدین

به بهانه راه سیر و سلوک وارد مسائل جانبی و غیر شرعی میشن 

راه سیر و سلوک قلب انسان باید شرعی باشد 

باید با ریاضت شرعی قلب رو روشن کرد و چشم دل باز کرد 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اونا که با انسان ارتباط نمیگیرنصرفا اینقدر بهشون فکر کردی داری توهمشون رو میزنیبیخیالش شو برسه به یه ...

امروز با ۲ نفرشون آشنا شدم بهش ورود نکردم ، احمق نیستم که بدون تحقیق وارد همچین داستانی بشم چون آدم بی سواد یا احمقی نیستم 

من نمیتونم عکس بفرستم میگه بزودی منتشر میشه ولی چیزی نمیاد .حالاباهمون توضیحات چیزی متوجه نشدید ؟

نخیر من‌ نمیدونم چه آیه و حروفی داره یا جدولش چه شکلیه 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!