2777
2789

خواهر شوهر من ب بچه من حتی یه شکلاتم نداد ک برادرزادش بود ب دنیا اومده بود . اما برا خواهر زادش حتی تولد سه سالگی‌شم کادو میگیره .

اونایی ک خواهرشوهرید   وقتی اینجوری بین بچه ها تبعیض بیزارید چطور فردا از داداش و زنداداشتون توقع محبت دارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت زورکی نیست عزیزم 

وقتی برای بقیه کاری نکردین هم توقع جبران نداشته باشید 

اگر هم توقع دارید ارتباطتون رو با اون آدم قطع یا کم کنید تا نه اون اذیت شه نه‌ شما

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

احتمالا محبت ندیده و قبلش براش کاری نکردید که جبران کنه وگرنه خیلی بعیده آدم بدهکار بمونه حتی اگر قل ...

تنها کسی  ک از اون فامیل بهش احترام میزاشت اتفاقا من و همسرم بودیم   بعدم لااقل یه جعبه شکلات نه کسی رو گدا می‌کرد نه ثروتمند 

احتمالا محبت ندیده و قبلش براش کاری نکردید که جبران کنه وگرنه خیلی بعیده آدم بدهکار بمونه حتی اگر قل ...

بعدم اصلا بحث جبران نیست رسمه  کسی ک دنیا میاد کسی دست خالی نمیره وگرنه توهینه 

محبت زورکی نیست عزیزم وقتی برای بقیه کاری نکردین هم توقع جبران نداشته باشید اگر هم توقع دارید ارتباط ...

بعدم عزیز من رسمه .پیش بچه ای ک دنیا اومده کسی دست خالی نمیره خصوصا عمه   .  

وقتی کسی توقعی میکنه یعنی محبتم کرده اما جواب ندیده

متوجه نشدی 

میگم وقتی خودت براش کاری نکردی ، هدیه ای نبردی توقع نداشته باش . محبت زورکی نیست . دوست داشتن و‌ خواستن زورکی نیست 

بعدم عزیز من رسمه .پیش بچه ای ک دنیا اومده کسی دست خالی نمیره خصوصا عمه .

هر رسمی درست نیست . هرکسی هم دلش نمیخواد به رسم و رسوم پایبند باشه 

متوجه نشدی میگم وقتی خودت براش کاری نکردی ، هدیه ای نبردی توقع نداشته باش . محبت زورکی نیست . دوست د ...

چون متوجه شدم گفتم . ک تنها کسی ک از فامیل خودش وقتی میومد شهر ما دعوتش می‌کرد و همه کاری براش می‌کرد ما بودیم . همسر من ک دایی بود عیدی میداد اونم زیاد ب بچش اما اون ب بچه من حتی یه دونه شکلاتم نداد   . لااقل میتونست عیدی ک همسر من داد بچش نصفشو می‌کرد یه جعبه شکلات برای بچه داداش می‌گرفت لا اقل عیدی ک گرفته بود می‌کرد کادو رو سینه ای بچش.. بچه منم عید دنیا اومد اتفاقا