2777
2789

۵ساله در ارتباطیم یه پیج دیگه ازش پیدا کردم که کلا ۸۰تا فالوور داره و همشونم دختره

یه دختره تو برنامه تردز پست گذاشته که اینستای همو داشته باشیم این رفته زیرش کامنت گذاشته اره، همون زمانی که به من گفت سرم درد میکنه و قربون صدقه گفت خدافظ برا این دختر کامنت گذاشته

بنظرتون داره خیانت میکنه؟  چه واکنشی نشون بدم

من خیلی دوسش دارم چی کم گذاشتم براش

مگه من چم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تو چرا احساس پوچی میکنی!؟ 

اون ادم مریضه که دنبال ارتباط گرفتن با بقیه هست و با یه نفر بودن سیر نمیشه 

تو خیلی ارزشمند تر از چیزی هستی که بخوای ذهنتو درگیر این کنی که مگه من چی کم گذاشتم براش و مگه من چم بود، تو چیزیت نبوده فقط به خودت اونطوری که باید احترام نذاشتی خودتو دوس نداشتی خودتو لایق بهترین رفتار و بهترین رابطه ندونستی، زمانی که به اینا برسی مطمعن باش دیگه برات مهم نیست طرف رو چقدر دوس داری، اون لحظه ای که حس کنی اون ادم داره بهت حس بی ارزش بودن میده و حالتو بد میکنه اذیت میشی بدون شک فقط میری از اون رابطه بیرون

ترکش کنم؟ الان تو اوضاع خیلی بدیه بنظرت با رفتن من آسیب نمیبیه

ببخشیدا ولی واقعا چی ط ذهنت میگذره که الان ارزش خودتو اون حال خودتو نادیده گرفتی به فکر اینی که این ادم با رفتن ط اسیب میبینه یا نه!؟ خب ببینه به درک الان مهم تویی، مهم ارزش توعه، مهم حال توعه ک ط این رابطه داری احساس پوچی و نا کافی بودن میگیری

ترکش کنم؟ الان تو اوضاع خیلی بدیه بنظرت با رفتن من آسیب نمیبیه

فعلا شما اسیب دیدی با این حس پوچی و خودکم بینی

اگه راهی هست واسه اصلاحش( که بعیده) بمون وگرنه برو بیرون از رابطه به فکر روان و ارامش  خودت باش