2777
2789

همون که شوهرش بهش خسانت کرده و چتای اونارو گذاشت الان دیدم چقد حرص خوردم دلم میخواست اون زنکه هر . زه رو جر ش بدم اههههههههه 

خیلی نامردیه همجنس خودت باهات اینجوری کنه 

از اون بدتر شوهرش از اون هر .زه تره 😖😖😖😖

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

اونی که از خدا نمیترسه هم جنس و این حرفا حالیش میشه؟ 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا خیانت خیلی چیز بدیه کسی که خیانت میبینه غرورش له میشه 

هر کسی بفهمه میگه حتما برای شوهرش کم گذاشته که خیانت کرده ولی نمیفهمن مردی کع هرز ه باشه نیازی نیس که کم براش بزاری کلا ذاتش همینه 😠😠😠😠🤕🤕

دختره ی خراب چقدر نجس و اشغال بود من باشوهر خودم اینجوری حرف نمیزنم ک این میزدچتا بوی نجاست و زنا می ...

دقیقا چقدر راحت بود ی چیزایی میگفتن که منو شوهرم تا به حال از این حرفا نزدیم 😑😑😑

خیلی عوض ی بودن 😐😐