2777
2789
عنوان

يه تخمدان دارم...٤٠ روزى يه بار تخم ميكنه 😂😅 چرااااا آخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 42 پست
واسه سونو نمیدونم والا. دکتر رفتی؟ آزمایش هورمونی نوشت ببینی سطح هورمونات چطورن؟

شنبه میرم دکتر فکر کنم وضعم خیلی خرابه 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن استرس شانس باروریو کم میکنه. در ضمن اگه سنت زیر 30 باشه تا یک سال وقت داری که شانستو امتحان کن ...

سنم که زیر سی سال نیست ولی بازم دکتر میشه 6-7 ماه همینجوری امتحان کن.
فقط برای حاملگی هم نپرسیدم راستش. خواستم ببینم کس دیگه ای هست دوره طبیعیش طولانی باشه؟ چون هرچی اینور اونور میگردم نوشته 28 روز ولی شک دارم همه 28 روز باشن.

سنم که زیر سی سال نیست ولی بازم دکتر میشه 6-7 ماه همینجوری امتحان کن. فقط برای حاملگی هم نپرسیدم راس ...

خیلیارو میشناسم دورشون 28 نیست.بیشتر یا خیلی کمتره.بعضیا دوبار تو ماه و بعضیا 30 به بالاس.نگرانش نباش

Do not give up  
چ قرصی میخوردی استارتر ک با قطع کردنش پری نمیشی؟؟

ببین من سالها قرص ضدحاملگی یاسمین خوردم و با اونا دقیق سر وقت پریود میشدم که خب البته طبیعیه چون شیمیایی سطح هورمونو تنظیم میکنه. الان اونو قطع کردم و کم کم میخوام اقدام کنم ولی پریودام دیر به دیره. پریود میشما ولی دیر و دور و بر 40 روز.

مهم اين كه روزهاي سيكلت منظم باشه مثلا هميشه چهل روزه باشي

الان چند وقت قطع كردي؟

اگر يك ماه بيست و بنج روز مثلا يك ماه سي يك ماهرچهل روز باشي اين مشكل داره

بعدم تخمك گذاري دقيقا دوهقته مونده به تاريخ پريود

براي تعيين روز دقيقش مي توني از كيت هاي تخمك گذاري استفاده كني و اقدام كني

ان شاالله خيلي منتظر نموني☺️

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
مهم اين كه روزهاي سيكلت منظم باشه مثلا هميشه چهل روزه باشي الان چند وقت قطع كردي؟ اگر يك ماه بيست ...

خيلى خيلى ممنون از جوابت. الان دوماهن و اون ماه چهل روز و اين ماه سى و نه روز بود سيكلم. ماه اول فك كردم شايد طول ميكشه تا منظم بشه، ولى اين ماهم اينجورى شد. ممنون كيت ميگيرم حتما. 

كيتو از روز اول بعد از پريود بايد شروع كنم؟

خوش بحالت من ک ی مدت اول ماه و اخر ماه پریود میشدم الانم تازه سیکلم30 روزه شده بود فک کنم باز داره ب ...

آخى. آره فك كنم كوتاهش سخته. دكتر نرفتى؟ حداقل هميشه قرص آهن بخور كه كم خون نشى.

باز خداتو شكر كن بدون قرص پريود ميشيً، من دو تا قرصم جا بمونه نخورم قشنگ دو تا ميزام تا پريود بشم، احتمالا تاثيراي قرص پيشگيري فكنم ي مدت بگذره به حالت عادي برگردي

باز خداتو شكر كن بدون قرص پريود ميشيً، من دو تا قرصم جا بمونه نخورم قشنگ دو تا ميزام تا پريود بشم، ا ...

آره همینجور دیر و کمی نامنظم پریود میشم ولی اعصابم بهم میریزه.

حالا این ماه صبر میکنم ماه بعد باز میرم دکتر