2777
2789
عنوان

يه تخمدان دارم...٤٠ روزى يه بار تخم ميكنه 😂😅 چرااااا آخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 42 پست
ایشالا که چیزی نیست ولی حتما دکتر برو. یه سری آزمایش میده و معلوم میشه علتش.

من ۳۳روز هستم تنبلی دارم گاهی بیشترمیشه 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا، بزار ي ماه ديگه من بر ميگردم برات ميارم از ايني كه ميخواستم بگم بخري، كدوم شهري؟ 

دنهاخ. چى هست؟ خوردنيه؟ مامانمم داره مياد اگه لطف كنى اسمشو بگى ميگم بياره برام.

دنهاخ. چى هست؟ خوردنيه؟ مامانمم داره مياد اگه لطف كنى اسمشو بگى ميگم بياره برام.

اخييييي جاي منو خالي كن مادارودوم، چشمت روشن ، اره دم كردنيه، كهلياتي سمت اردبيل اصلشه  اگر بتوني پيدا كنيً خوبشو از عطاري تهران خَيلي عاليه من تقريبا هر سال يا خودم ميرم از كوها ميكنم يا سفارش ميدم برام ميفرستن، سعي كن فنلم زياد بگيري مثل خورشت كرفس درست كن بخور، يا حتي خام توي سالاد، اونم عاليه بيشتر از عرقش كمك ميكنه  

33 روزتون همیشه منظمه؟ بعد مشکلی برای بچه دار شدن نبود؟

نه منظم نیست بچه اولم که به لطف خدا مشکلی نبود دومی هم ان شااله میخوام اقدام کنم ،نه سال قبل ازدواج تحت درمان بودم متفورمین  و دیدروژسترون و..

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
خيلى خيلى ممنون از جوابت. الان دوماهن و اون ماه چهل روز و اين ماه سى و نه روز بود سيكلم. ماه اول فك ...

خواهش مي كنم عزيزم 

كيت تخمك گذازي بخري خودش تو دستورش نوشته از روز چندم شروع كني فك كنم اگر چهل روز باشي بايد از روز بيست و چهار سيكلت شروع كني 

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
نه منظم نیست بچه اولم که به لطف خدا مشکلی نبود دومی هم ان شااله میخوام اقدام کنم ،نه سال قبل ازدواج ...

آها. خب پس منم باس برم و دارو اينا بگيرم احتمالا واينجورى طبيعى نيست. ممنون بازم.

اخييييي جاي منو خالي كن مادارودوم، چشمت روشن ، اره دم كردنيه، كهلياتي سمت اردبيل اصلشه &nb ...

قربونت    ولى الان تو اين سوز و سرما جات خالى نيست راستش. اگه ميتونى يكم بيشتر بمون 🙈 

ببخشيد خوب اسمشو متوجه نشدم، بره بگه چى ميخوام تو عطاريا؟ بعد گياهه يا عرقيجات؟ جور خاصى باس مصرف شه؟

زيره هم گرفتم كه بزنم به غذاها ولى همش يادم ميره. كرفس خوبه؟ ديگه چيا؟ (شرمنده انقد سوال دارما)

قربونت     ولى الان تو اين سوز و سرما جات خالى نيست راستش. اگه ميتونى يكم بيشتر بمون 🙈&n ...

هههه دقيقا از سرما فرار كردمً ولي سمت شماً سرد تره من هنگلو هستم ي كوچولو از اون سرماي هديه روسيه دورتره، اوني كه ميگم ي گياه بايدً دم كنيً بخوري با نبات كه اگر شبا بخوري عين ١٠ تا قرص خواب بهت ارامش ميده ميخوابي  : كهلياتي kahliati, كرفس هم نميدونم خوبه يا نه ، من فنل گفتم، ريشه تازشو بگير عين خورشت كرفس درست كن ( همون رازيانه) كلا چيزاي گرم و مقوي بخور لبنيات زياد نخور،أرده و شيره بگو برات بيارن هر موقع پريود ميشيً هندونه اصلا نخور ميوه هاي سردم كه جاي خود دارد، از اون وافلاي كره و عسلم كه ديگه در جرياني  😬😬😬 

هههه دقيقا از سرما فرار كردمً ولي سمت شماً سرد تره من هنگلو هستم ي كوچولو از اون سرماي هديه روسيه دو ...

ايول ايول مرسى. سعى ميكنم اينا كه گفتى يادم بمونه. اميدوارم تا مياى ديگه همه سرماها تموم شده باشه