2777
2789
بچه ها من بعد ۸ ماه نتونستم فراموشش کنم. 💔

از من دوساله 

فراموش ک نکردم بیشتر نابود شدم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت💔دخترا واقعا چرا نمیتونن فراموش کنن اخه

چون احساسی هستن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

دعوامون شد بهش شک کردم بهش برخورد گفت نمیخامت حالا دوستش بهم تو واتساپ زنگ زد بود نوشت دستم خورده اخ ...

اره. من چند بار دستم خورده به چند نفر زنگیدم

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
امیدوارم خدا برامون بخواد♥️میدونی من هیچوقت آدمی نبودم که برای چیزی انقدر دست به دعا بشمبه نیت اون ا ...

منم دقیقا هرشب کارم التماس به خداست، ولی خب نمیشه که نمیشه

چقدر سخت💔دخترا واقعا چرا نمیتونن فراموش کنن اخه

ممنون گل 

با هم دوست نبودیم 

اشنا خانوادگیمون بود 

من یه گوشه داشتم نون ماستمو میخوردم ، کاری ب کار این نداشتم ، نگاه عاشقونه ، شوخ طبعی و مهربونی و ..‌ منو عاشق خودش کرد ...

حسرتش تا ابد روی دلمه 

بهترین پسری بود ک من اطرافگ دیدم 

بدجور میخواستمش 

از هرجهت هم توی یک سطحیم ولی با دختر ۱۵ سال کوچکتر از خودش  ازدواج کرد 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
دقیقن :))منم دیگه نمیتونم ب خودم برسم افسرده شدم اگه خونه باشم حبس ام تو اتاقم

منم افسردگی گرفتم کارم همش گریه کردن