2777
2789

تعریف چندتا رو شنیدم واقعا نمیدونم چه کنم،اگه شما می شناسید و یا نمونه کار خوب از فلان دکتر دیدید لطفا نظر بدید

اگه پولشو داری برو تهران 

عمل جراحی بینی با قالب های کنترلی انجام بده

یعنی با اسکنر سه بعدی صورتتو تو نمایشگر میبینی بینیمورد نظرتو با دکتر طراحی میکنی بعد بر اساس اون تصویر قالب میسازن برای بینیت و بعد از عمل بینیت فرم همون قالبه 

خیالت راحته بینیت کج نمیشه و قبل از عمل چهره ی بعد عملتو میبینی

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر میخوای هزینه بکنی؟؟من دوستم پیش لقمانی رفت پارسال 6 تومن شد هزینش بینیشم خیلی خوب شده.از این قرتی بازیایی عکس سه بعدی و اینا هم نداشت😅همونجا پشت عکس با خودکار طرح کشید گفت تقریبا این میشه.ولی طرزی پارسال 8 تومن بود اونم خیلی تعریف میکردن 

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌

[QUOTE=49774177]چقدر میخوای هزینه بکنی؟؟من دوستم پیش لقمانی رفت پارسال 6 تومن شد هزینش بینیشم خیلی خوب شده.از این قر ...[/QUOTE

منم تعریف لبنانی و طرزی و رو شنی و، راستش هر دکتری که بهتر باشه همونو میخرم هزینه ش هرچقدر بشه

تعریفشونو شنیدم کارشون خوب باشه،هزینه هرچقدر میخواد باشه

خوب پس باید بری مطب کارا رو ببینی دیگه اونجا همه مدل عملی و وقتش هست هم اونایی که تازه عمل کردن هم اونایی که مثلا اخرین ویزیته .دل خودت هم اینجوری بهتر راضی میشه 

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌