2777
2789

ببخش عزیزم شما سال ۹۹ تاپیک زدی تو هفته۲۰ که جفتت پایینه چیشد ؟کی رفت بالا؟استراحت کردی یا نه؟

من ۱۷هفته رفتم سونو انومالی مشکلی نبود هفته ۲۲ گفت جفتت یه کم پایین وجلو استراحت کن در صورتیکه من کلا از اول حاملگی سرکلاژ واستراحت مطلقم،چیجوری جفت اونم تو ماه ۵اومده پایین توش موندم،البته تا ۲۱هفته تقریبا دو سه روزی یبار بالا میاوردم ومیگم شاید فشار بوده کلا رو رحم وشکم و....

خیلی نگرانم 😔 دوتا ازمایش دارم نمیدونم چیجوری برم ازمایشگاه بااین اوضاعم دیگه میترسم تحرک داشته باشم

ممنون میشم جواب بدی

..........
ببخش عزیزم شما سال ۹۹ تاپیک زدی تو هفته۲۰ که جفتت پایینه چیشد ؟کی رفت بالا؟استراحت کردی یا نه؟من ۱۷ه ...

سلام عزیزم دکتر برام شیاف نوشت استراحت کردم خوب شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چقدر استراحت کردی وتا کی رفت بالا؟

فکر میکنم یک ماهی بود دوباره رفتم سنو پله بالا پایین نرو چیز سنگین کار سنگین انجام نده جارو برقی نزن انشالله بالا میره

فکر میکنم یک ماهی بود دوباره رفتم سنو پله بالا پایین نرو چیز سنگین کار سنگین انجام نده جارو برقی نزن ...

آها خب خداروشکر

عزیزم من از اولم‌استراحت مطلق بودن‌بااین وجود جفت یهو اومده پایین واقعیتش نشستن هم میترسم ولی انقد دوطرفم خابیدم که دیگه همش میسوزه ونمیتونم بخابم ولی میترسمم حتی بشینم

،راستی یه سوال آزمایش گلوکوز چطوریه جدیدا؟همون یبار ناشتا یبار بعد ناشتاس؟بیشتر از ۲بار که نیست درسته؟

..........