2777
2789

همیشه لیست میدادم و هیچ با هم نرفته بودیم دلم براش خیلی سوخت و برای همه مردا😔

من هیچی از سوپری برنداشتم یه روغن مایع یه لوبیا چیتی یه عدس دو تا بیسکوییت یه شامپو بچه یه جرم‌گیر شد پونصد تومن🤯 دو تا بسته چهار تایی پوشک ۴ مولفیکس شد یک میلیون و شیشصد هزار تومن🙌 یه زعفرون دویصت تومن یه پنیر ۲۰۰ تومن یه کیلو موز ۱۰۰ تومن 😑 

هیچی خلاصه چار قلم جنس واجب نه فانتزی و نه تنقلات اینا برداشتم شد دو و پونصد یعنی که چی واقعا🤨 یعنی اونی که ماهی دوازده تومن میگیره و کرایه خونه و بچه و مهمون داره چجوری میرسونه😭 نکنه بعضیا شب گرسنه سر به بالینن .  و من از غصه افراد نیازمند اصلا نتونستم هیچی بخورم شوهرم گفت ای کاش نمیبردمت! الانم حالم بده بده بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.