2777
2789
عنوان

اماده كردن مهموني ساده

720 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من دوستام براي اولين بار دارن ميان خونم ، يه ساله ازدواج كردم ، ساعت ٣ عصر ميان به نظرتون براي غذا يا دسر يا يه چيزي تو اين مايه ها چي درست كنم ؟؟؟ يكيشون چن وقت پيش تولدش بود خيلي ريخت و پاش كرد ، الانم اخر ماهه با بودجه ي كم نظرتونو ميگين ؟؟؟؟😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كيك بپز هم سالاد ماكارني- الويه -يا لازانيا يا ساندويچ مرغ يا تركي درست كن 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

ژله بهترین غذایی که بلدی سوپ اگ برنج درست میکنی ی خورشت ی نوع مرغی چیزی خشک درس کن با سالاد وچیزای تزیینی خوراکی

بنظرم ماکارونی اصلاخوب نیس برا ادمایی که باهاشون راحتی وخیلی اومدن خونتون بهتره

کیک ومخلفات بقیش هم ک بایدباشه..

یادت باشه همیشه ی خداادمااولین اتفاق اولین دیدن اولین..رویادشونه تابقیه

ژله خوشگل درست کن هم خوشگله هم کم هزینه 

تیرامیسوهزینش خیلی کمه البته بدون پنیرش خیلی هم خوشمزه اس صبح درست کن تاعصربزاریخچال 

میوه هم بزار

چایی هم بزار دیگه بسه خخخخ

گروه سبز وزن الان ۶۳  وزن هدف ۵۷💪💪💪💚💚💚
آره با نون ساندویچی کوچیک مخصوصش

حالا یه کوکو ب صرفه بگم

نون فانتزی وسطش باز کن مایه تابه رو ک روغن میریزی نونو بزار بعد توش مایع کوکوی مرغ بریز هم خوشمزس هم جالبه هم کمتر مصرف میشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

سالاد ماکارونی درست کن ... پاناکوتا هم دسر راحتیه تو نت سرچ کن میاره واست انار دون کن لقمه پنیر و سبزی با تست درست کن پنیر و گوجه و خیار با این گوجه گیلاسیا درست کن یه سوپ شیر هم میتونی درست کنی هزینه هم زیاد نداره همش با هم اندازه یه لازانیا هزینه داره  عصرونه هم حساب میشه میتونی میوههاتم ککتل کنی 

ژله خوشگل درست کن هم خوشگله هم کم هزینه  تیرامیسوهزینش خیلی کمه البته بدون پنیرش خیلی هم خوشمز ...

عزیزم تیرامیسو رو میشه بگید چطور درست میکنید ؟

تا به حال درست نکردم 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️