2777
2789
عنوان

بچها چه جو بدیه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 68 پست

ولی یه چیزی که خیلی بده منم ناراحتم بابتش اینه که کاربراي قدیمی تاپيک میزنن همه ميرن .انگار ما جديديا رو کسی دوست نداره.😩

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم نظر مخالفو نباید گفت بحث اصن ینی تجمع نظر موافق و مخالف

بیشتر منظورم قسمت دوم کامنتم بود.چون همیشه یه سری هستن بهت حمله کنن

بزار حرف بیجا بزنن،اصلا انگاری وجود ندارن

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
ولی یه چیزی که خیلی بده منم ناراحتم بابتش اینه که کاربراي قدیمی تاپيک میزنن همه ميرن .انگار ما جديدي ...

😅 خب اون طبیعیه

بلخره قدیمیا جا پاشون محکم تره

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
واقعأ ، خدا نکنه مخالفشون باشی به قول شما طرفو به غلط کردن میندازن ،‌ ولی خدا رو شکر تا حالا برای من ...

بدتر از همه اونایی هستن که اصطلاحا خیلی شاخ ان.( یا حداقل خودشون چنین تصوری دارن) بعد همینا کلی نوچه دارن که تو همه تاپیکا بی دلیل فقط طرفداری میکنن و پستهاشون رو لایک میکنن .

میری میبینی پستش مثلا چهل تا لایک خورده . حالا چی گفته :

جه جالب !

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خخخخخ من تازگیا میترسم ماهی یدونه ام رو هم نمیزنم آخه پاک کردن وتعطیل کردن تاپیک دست خود ادم نیست هی ...

قبل از هر تاپیک نیم ساعت با خودت خلوت کن ببین چه چیزی هست که اگه ازش حرف بزنی، حداقل تا 5 سال (یا تا وقتی نی نی سایت سرپاست) ازش پشیمون نمیشی .. معمولا "مادر شوهر" گزینه مناسبیه، اغلب تا آخر عمر هم جواب داده (بعد از بررسی سایت به این نتیجه رسیدم)

یکیشو کشیدم دیگه .. امپولش فقط درد داشت .. در عرض سی ثانیه کشید😄و من زندم💪

خب خداروشکر😊پس خون مون نپاشید😁

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

به نظر من اینجا یه عده ای هستن منتظرن یکی آه و ناله کنه از شوهر و خانوادش بیان هی بهش بگن آخی عزیزم برو طلاق بگیر،  حقتو بگیر، بزن دهنشو سرویس کن و از این جور حرفا... یه درصدم یکی بیاد بگه خب اصلا چرا همچین ازدواج آنرمالی کردی؟  می‌ریزن سرش که دلش خواسته به تو چه. و فلان و تا میتونن نفرین و بد و بیراهی که لایق خودشون بوده رو نثار طرف میکنن

آخیش دلم خنک شد  

نه عزیزم منظورم این بود هر کی هر چقدر دوست داره میتونه تاپیک بزنه به کسی چه ، حرف شما رو تائید کردم& ...

اره

فک کنم من دگ باید ترک کنم اینجا رو کم کم

تنش ایجاد می کنه تو ادم

ولی یه چیزی که خیلی بده منم ناراحتم بابتش اینه که کاربراي قدیمی تاپيک میزنن همه ميرن .انگار ما جديدي ...

من خودم هیچ وقت نگاه نکردم ببینم استارتر کیه و چند وقته عضوه. فرقی نداره اخه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
خب خداروشکر😊پس خون مون نپاشید😁

😂 نه همه چی ترو تمیز برگزار شد

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
به نظر من اینجا یه عده ای هستن منتظرن یکی آه و ناله کنه از شوهر و خانوادش بیان هی بهش بگن آخی عزیزم ...

اخ

دیروز یکی زده بود دهن شوهرم بو میده

من گفتم مگ تو خواستگاری نفهمیدین

😐 ی عده بهم حمله ور شدن ک کی تو خواستگاری میگه دهنم بو میده

قبل از هر تاپیک نیم ساعت با خودت خلوت کن ببین چه چیزی هست که اگه ازش حرف بزنی، حداقل تا 5 سال ( یا ت ...

مجردم من تیکرمم مسخرس ولی خب کلا دوس ندارم تاپیک زیادی ازم باشه 

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
من خودم هیچ وقت نگاه نکردم ببینم استارتر کیه و چند وقته عضوه. فرقی نداره اخه

خب متاسفانه برای بعضيا مهمه .

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بدتر از همه اونایی هستن که اصطلاحا خیلی شاخ ان.( یا حداقل خودشون چنین تصوری دارن) بعد همینا کلی نوچه ...

حرفتونو کاملأ قبول دارم 
  پست های منم زیاد لایک میخوره ولی من شاخ نیستم یعنی کسی منو نمی شناسه ،