2777
2789
عنوان

بچها چه جو بدیه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 68 پست
اخه بعضیا هم گیر میدن به نظرت و تا اخر تاپیک هی ریپلایت میکنن  میخوان دور از جونت مجبورت کنن رس ...

واقعأ ، خدا نکنه مخالفشون باشی به قول شما طرفو به غلط کردن میندازن ،‌ ولی خدا رو شکر تا حالا برای من پیش نیومده 

من حس می کنم تو سایت دو دسته گی هست ، یه عده خیلی باهم جور هستند یه عده هم مثل من نمیتونم با کسی شوخی کنم و کسی باهام دوست نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅 خب تازه وارد بوده بلد نبوده

مشکلش بلد نبودن نبود. خیلی سوال داشت همه رو جمع کرده بود تا عضو شده بود بپرسه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
جیره هر کسی روزی 6 تا تاپیکه، استفاده نکنیم میره تو جیب سایت .. من اگه لجباز بشم تا ته سهمیه ام و اس ...

خخخخخ من تازگیا میترسم ماهی یدونه ام رو هم نمیزنم آخه پاک کردن وتعطیل کردن تاپیک دست خود ادم نیست هی یکی تاپیک میذاره نی نی یار فلان تاپیک من رو پاک کن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
واقعأ ، خدا نکنه مخالفشون باشی به قول شما طرفو به غلط کردن میندازن ،‌ ولی خدا رو شکر تا حالا برای من ...

من شما رو دوست 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
جو که خیلی وقته خوب نیست...    

دقیقا . 

من تا مدتها خواننده خاموش بودم. نی نی سایت قدیم چند سال پیش پر بود از تاپیکای آموزنده با موضوعات به درد بخور که همه تجربه هاشون رو می گفتن و...

اما الان...

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
😐😅 خب من چ میدونم تو تاپیک چ خبره میرم خاطره بخونم دلم شاد شه کلی کنایست ک چرا مثلا ساعت ۱۲ گذاش ...

بحث تو ذوق زدن و مسخره کردن استارتر هست 

من بعضی وقتا یه تاپیک میرم میخونم بزام جالب نیست یا فکر می کنم به دردم نمیخوره میام بیرون دیگه نمیگم وای ببین مردم به چه چیزایی فکر می کنند و .....

من اگه نظرم مخالف باشه صریح میگم.حالا یه عده هم ریختن سرم اصلا برام مهم نیست😊

من نگفتم نظر مخالفو نباید گفت

بحث اصن ینی تجمع نظر موافق و مخالف

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
آرسو دندونتو چیکار کردی؟؟

یکیشو کشیدم دیگه .. امپولش فقط درد داشت .. در عرض سی ثانیه کشید😄و من زندم💪

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه نفر توی یه تاپیک بهم گفت بدون توهین نظر بده. گفتم من که توهینی نکردم. گفت همه کامنتهای اولت پر الفاظ زشت بود. شاید برای خودت عادیه  

پرسیدم کدوم کامنتم بگو برم بخونم. جواب نداد تاپیک هم تعطیل شد

دل نازک قشنگم شکست و کوهی سوال برام موند