2777
2789
عنوان

بچها چه جو بدیه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 68 پست
خب متاسفانه برای بعضيا مهمه .

شاید یه دلیلش اینه که اکثر تاپیک های منشوری از کسی بوده که تازه عضو شده و اولین پستش یه سوال ناجوره

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

منکه خستم نزدیک۳ساله معتاد سایتم اواسط ترک کرده بودم خودبه خود باز برگشتم میخوام برم برام جالبه یک درمیون تاپیک هاکمک روانشناسی کردم به همه هیچکسم نمیشناستم ژن محبوب شدن تو وجود بعضیاس کلا😂😂😂😂😂😂😂

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتونو کاملأ قبول دارم     پست های منم زیاد لایک میخوره ولی من شاخ نیستم یعنی کسی م ...

اره عزیزم. منظورم این نیست . البته که اگه آدم حرف حساب بزنه ، عقل سالم قبولش میکنه و لایک میگیره . منم مشهور نیستم اما شده پستهام بالای هفتاد تا لایک بگیره . منظورم فقط به اوناییه که الکی الکی تو تاپیکا از خانم ایکس و خانم ایگره( به قول ارسطو) طرفداری میکنن . حتی اگر حرف ( ببخشید) مفت یا سخیف یا سبک بزنن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شاید یه دلیلش اینه که اکثر تاپیک های منشوری از کسی بوده که تازه عضو شده و اولین پستش یه سوال ناجوره

چرا نمیشه یه سوال جنسی پرسید ؟ 

چطور کسی که خیانت دیده یا شوهرش کتکش زده میتونه تاپیک بزنه و بره  تو پربازدیدا ولی یکی سوال جنسی داشته باشه فوری گزارش میخوره 

سوال جنسی رو نمیشه از همه پرسید یا خیانت رو ؟ 

مثلأ من نوعی سوال جنسیمو از مادرم بپرسم ؟ 

اخ دیروز یکی زده بود دهن شوهرم بو میده من گفتم مگ تو خواستگاری نفهمیدین 😐 ی عده بهم حمله ور شدن ...

آره چند شب پیشم یکی تاپیک زده بود که 22سالمه شوهرم میخواد طلاقم بده هر شب از خونه بیرونم میکنه، ازدواج دوممه میترسم طلاق بگیرم،شوهرش ازدواج اولش بود ، بعد من بهش گفتم اشتباه کردی معلومه که هیچ خانواده پسری به این ازدواج از ته دل راضی نیست،  آقا دیگه ریختن سرم هی ریپلای و پشت ریپلای،  جالب اینجاست که میومدم سایت می‌دیدم پیام دارم زورم میگرفت جواب بی ادبیشون رو ندم بعد میگفتن از تاپیک برو بیرون!

چرا نمیشه یه سوال جنسی پرسید ؟  چطور کسی که خیانت دیده یا شوهرش کتکش زده میتونه تاپیک بزنه و ب ...

بعضی خیلی سوالشون خاصه و نمیشه جواب داد و نیاز به نظر متخصص داره. باید توی قسمت کلینیک بپرسن

یا سوالیه که جوابش اصلا به شخص دیگه ای مربوط نیست

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم