2777
2789
عنوان

کیاعلامت اول بارداریشون دل درد بوده??!!

145833 بازدید | 279 پست
سلام خانمها،مامان هایی که باردار شدید.آیا همچین دل دردی داشتید??! (گرفتگی عضلات زیر شکم و دل درد شبیه وقتی که شدیدا دستشویی دارید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز روز 35بود دقیقا موعد پری...دل درد پری داشتم شدید..فک کردم اومد.رفتم دستشوی ولی ترشح بود..از امروز صبح عضلات شکنم گرفته و دل دردی شبیه وقتی که آدم دستشویی شدید داره دارم..حالا نمیدونم احتمال باداری هست یا اینکه عفونت ادراری....البته چهار روز پیش بیبی زدم منفی بود
همش حی میکنم دستشویی دارم...البته صبح وقتی رفتم دستشویی یهو دلم شدید درد گرفت فک میکردم الانه که تخمدان هام بزنه بیرون..به خدا قاطی کردم دیگه..حتی نمیتونم دردو.تشخیص بدم که از رحم یا مثانه
من دل درد وحشتناک مث پری داشتم یه هفتهدی اول. خیلی خیلی بد بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اتفاقا متم دو روز بعد از موعد پری خیلی ترشح داشتم که حس میکردم پریود شدم ولی همش ترشح های سفید رنگ و غلیظ بود. منم شکم رفت به عفونت ادراری ولی باردار بودم. خدایی این حجم نا امیدی تو ماها برای بارداری از اثرات این نی تی سایت هست