2777
2789
عنوان

نمیدونم چی کار کنم شما بگید

211 بازدید | 11 پست

همیشه همه رو به صبر و اشتی دعوت میکنم ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم شما بگید فقط کمکم کنید این زندگی رو درست کنم چون اهل جدا شدن نیستم تاونم با یه بچه

شوهرم همس خرابکاری بالا میاره عصبی گاهی اوقات اولا کنار ماشین چوب میذاشت من میترسیدم تا این که یه روز با یکی بحثش میشه و چوب و در میاره اما کاری باهاش نمیکنه طرفم میره ازمون شکایت میکنه و2تومن میگیره رضایت میده .خیلیم تند میرفت هرچی بهش میگفتم اروم تر برو گوشش بدهکار نبود اخر سر ماشینمونو بردن پارکینگ بخاطر جریمه زیاد دوباره 1.5 دادیم درش اوردیم حتما الان میگیدد چقدر پول دارید نه بخدا پول قرضی میگیریم خرد خرد پس میدیم

فکر همهچی هست الا خواسته های من اسب داره یکی اونم با پول النگو های من بعد از این قضیه رفت اسبشو با یه لسب خوب حامله کرد 1.5داد پول نبوده دوباره چند وقت پیش تصادف کرد رفتیم دادگاه کپن گذاشتیم الان برامون یه دادخواست اومدع که باید 2تومن بدیم دادگاه نمیدونیم برا چیه چرا وای فقط دعا کنید نخواییم بدیم من میمیرم 3 ساله عروسی کردیم هنوز یه تیکه طلا هم برام نخریده بعد عروسی تا حالا بهم 200 پول تو جبیبی نمیده نمیتونم به کسی هم بگم یه خرید درست و حسابی به دلم مونده همش داره خربکاری میکنه هی میگه اسبم غذا نداره اسبم اینجور یه بار نشد بگه زنم اینو میخواد براش بگیرم با سیلی صورتمو سرخ نگه میدارم جلو بقیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😞

ی لحظه فکر کردم زندایی شوهرم داره تایپ میکنه، شوهر اونم کلی خرج اسب میکنه، تمام پولشو داده آزرا گرفته در صورتی که خونه ش ی جای خیلی بده، بیچاره زن اونم خیلی ناراحته البته همسر شما مطمئنا در این  حد نیست 

اشتباه همسر اونو نکن فقط که از اول در برابر خواسته هاش کوتاه اومد و الان نميتونه واقعا مجبور به ترک این کاراش کنه 

شما باید قاطعیت برخورد کنی جوری که شوهرت بفهمه قضیه جدیه و فه خودص بیاد۰ سکوت یا خودخوری و حرف منطقی الان جوابگو نیس۰ به نظر حرکتی بکن که بفهمه زندگی مشترکشدر خطره۰ مثلن یه گرد و خاک راه بنداز۰ میبینی حریفش نیستی از بزرگتر خودت و اون هم کمک بگیر الان باور کن من سرگیجه گرفتم اینا خوندم مگه میشه ادم اینقد سر به هوا😐 ایشون احتیاج له یه سرعت گیر داره که مجبور شه ترمز کنه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
چجوری بهش حال کنم بابا من هستم انقدر خرج نتراش یکم احتیاط کن اگه باباش بفهمه میکشدش هانواده شوهرم خی ...

اخه چه خجالتی 😕😕😕حتمن به باباش بگو حتمن۰  بگو بی سر و صدا بین خودش و پسرش حلش کنه  

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

عزیزدلم...فقط اگه بشینی همین حرفا رو بهش بگی...واونم بپذیره باید خودش بخواد درک کنه...باهاش صحبت کن وبگو هدف ورسم زندگی چیه...از اونم بپرس واقعا چی میخواد که در راه اون این اتفاقا افتاد...بگو اگه هدف خاصی داری که به بهیودهممون کمک میکنه بافکر باید جلو بریم...موفق باشی گلم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
اگرم اعتراض کنم یا گله کنم محلم نمیذاره تا 1ماه هم شده منطقی هم که صحبت کنم یه دلایلی میاره که دهنمو ...

یکم قوی تر باش درعین حفظ احترامی که باید بینتون حفظ شه..محکم باش 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد